E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2022 #41 Greenville dedi: Deva partisine sıcak bakıyorum. Ama hâlen emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam Mansur Yavaş gelse CHP'ye basar mısınız?
Greenville dedi: Deva partisine sıcak bakıyorum. Ama hâlen emin değilim. Genişletmek için tıkla... Hocam Mansur Yavaş gelse CHP'ye basar mısınız?
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.615 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #42 emirtmurr dedi: Hocam Mansur Yavaş gelse CHP'ye basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Başka iyi seçenek yok. En iyisi o galiba. Ama ifade özgürlüğü olacağını sanmıyorum. Olay sadece Mansur Yavaş'da bitmiyor.
emirtmurr dedi: Hocam Mansur Yavaş gelse CHP'ye basar mısınız? Genişletmek için tıkla... Başka iyi seçenek yok. En iyisi o galiba. Ama ifade özgürlüğü olacağını sanmıyorum. Olay sadece Mansur Yavaş'da bitmiyor.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.661 Makaleler 13 Çözümler 20 30 Haziran 2022 #43 Merak etmeyin, bu gidişle hiçbir oya ihtiyaç duymayacak iktidar. Bir iç savaş hazırlığı var. Hilafete çağırıyoruz derlerse kimse şaşırmasın.
Merak etmeyin, bu gidişle hiçbir oya ihtiyaç duymayacak iktidar. Bir iç savaş hazırlığı var. Hilafete çağırıyoruz derlerse kimse şaşırmasın.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2022 #44 Greenville dedi: Başka iyi seçenek yok. En iyisi o galiba. Ama ifade özgürlüğü olacağını sanmıyorum. Olay sadece Mansur Yavaş'da bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam büyük ihtimalle ortada adam akıllı aday yok zaten hiç basmamak en iyisi. Ki yaşımdan dolayı istesem de basamam.
Greenville dedi: Başka iyi seçenek yok. En iyisi o galiba. Ama ifade özgürlüğü olacağını sanmıyorum. Olay sadece Mansur Yavaş'da bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmaz hocam büyük ihtimalle ortada adam akıllı aday yok zaten hiç basmamak en iyisi. Ki yaşımdan dolayı istesem de basamam.
Enis00 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #45 emirtmurr dedi: Çıkmaz hocam büyük ihtimalle ortada adam akıllı aday yok zaten hiç basmamak en iyisi. Ki yaşımdan dolayı istesem de basamam. Genişletmek için tıkla... Ümit ÖZDAĞ en iyi seçenek olarak duruyor.
emirtmurr dedi: Çıkmaz hocam büyük ihtimalle ortada adam akıllı aday yok zaten hiç basmamak en iyisi. Ki yaşımdan dolayı istesem de basamam. Genişletmek için tıkla... Ümit ÖZDAĞ en iyi seçenek olarak duruyor.
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Haziran 2022 #46 Boş koltuk olsa hadi oy verin. Yeter, değişmeli. Greenville dedi: Deva partisine sıcak bakıyorum. Ama hâlen emin değilim. Genişletmek için tıkla... O da mavi ampül.
Boş koltuk olsa hadi oy verin. Yeter, değişmeli. Greenville dedi: Deva partisine sıcak bakıyorum. Ama hâlen emin değilim. Genişletmek için tıkla... O da mavi ampül.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Haziran 2022 #47 Kendi vatanının kötülüğünü isteyen, ve buna mutlu olan birisi... kino dedi: Yurtdışındakiler de "on binlerce vasıfsız veya vasat ülkemize dolsun" diye bekliyordu. 1000 kişiden şanslıysa 1 tanesi gidecek, hepsi kendisi o olacak zannediyor. Eki Görüntüle 1436074 Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar yurt dışına çıkmayı trafikte karşıdan karşıya geçmek zannediyorlar galiba.
Kendi vatanının kötülüğünü isteyen, ve buna mutlu olan birisi... kino dedi: Yurtdışındakiler de "on binlerce vasıfsız veya vasat ülkemize dolsun" diye bekliyordu. 1000 kişiden şanslıysa 1 tanesi gidecek, hepsi kendisi o olacak zannediyor. Eki Görüntüle 1436074 Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar yurt dışına çıkmayı trafikte karşıdan karşıya geçmek zannediyorlar galiba.
Sylamorph Femtopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #48 Greenville dedi: Büyük ihtimalle CHP çıkacak. CHP'ye vermem ben. Genişletmek için tıkla... Sen verme monke seni xd.
Greenville dedi: Büyük ihtimalle CHP çıkacak. CHP'ye vermem ben. Genişletmek için tıkla... Sen verme monke seni xd.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #49 Onuruna kalmış kardeşim. Bizim kararımız net. Pusulada deccal çıksa basacağız. Dosya Ekleri IMG_20230113_223849.jpg 243,5 KB · Görüntüleme: 51