2023 The Game Awards Kazananlar Açıklandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Yeni oyun tanıtımları, fragmanlar ve duyurular ile dopdolu olan 2023 The Game Awards sona erdi ve yılın kazananları belli oldu. The Game Awards toplamda 31 kategoride ödül dağıttı. Baldur’s Gate 3, Yılın Oyunu da dahil olmak üzere beş ödülle en büyük kazanan oldu. İşte 2023 The Game Awards Kazananlar Tüm kategorilerin ve kazananların tam listesi […]

Devamı: 2023 The Game Awards Kazananlar Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Christopher Judge, lafı güzel oturtturdu yalnız. Kahkaha attım gece gece.

BG3 sonuna kadar hak etti. Zaten başka bir ihtimal görmüyordum ondan başka. Belliydi zaten.

İddia olsa direkt onun üzerine oynardım 1 saniye bile düşünmeden. O kadar belliydi.

Hogwarts Legacy ödülsüz geçti demek, ne saçma.

-Japon oyun geliştiricilerin İngilizce bilmediğini anladığımız etkinlik.
- Baldur's Gate 3 yılın oyunu olması rakiplerinin zayıflığından oldu.
- AC Mirage neyi yanlış yaptık diye düşünseniz iyi olur.
- Kojima yeni kargo oyunu yapacak gibi duruyor, anlaşılmaz fragmanından sonra korku oyunu da olabilir tabii.

Hocam zaten rakipleri güçlü olsaydı çekişme olurdu bu rakiplerinin kendi sorunları Baldur's Gate açık ara iyi bir oyun.Ayrıca rakipleri zaten güçlü sayılır sadece kendi aptallıkları ile fazla uğraşmadan sırf para kazanma derdiyle yapıyorlar oyunları.Baldur's Gate oyun gibi oyun.

En beklenen oyun kategorisinde Hades 2'nin hakkının baya yendiğini düşünüyorum. Bunun dışında Marvels Spiderman 2'nin , Starfield'ın ve Diablo 4'ün elleri boş dönmesi trajikomikti , kötü oyun değiller kesinlikle ama rakipleri aday oldukları kategorilerde onlardan daha iyi bir iş koyduğu da su götürmez bir gerçek. Gecenin sonunda Baldurs Gate 3 bu performansla oyun tarihine geçti diyebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…