Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar gidecek olanlar bilin konsolosluk bu yıl tam bir fiyasko, randevu alabildiniz mi ne yaptınız?
Arkadaşlar gidecek olanlar bilin konsolosluk bu yıl tam bir fiyasko, randevu alabildiniz mi ne yaptınız?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 1 Şubat 2023 #2 7 Nisan Ankara'ya randevu aldım Ekim-Aralık arasında bir zamanda. İstanbul daha açmadı beklemek zorundasın ama kontrol et yinede.
7 Nisan Ankara'ya randevu aldım Ekim-Aralık arasında bir zamanda. İstanbul daha açmadı beklemek zorundasın ama kontrol et yinede.
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 Flapers dedi: 7 Nisan Ankara'ya randevu aldım Ekim-Aralık arasında bir zamanda. İstanbul daha açmadı beklemek zorundasın ama kontrol et yinede. Genişletmek için tıkla... Ekim-Aralık'ta nasıl randevu aldınız? Randevular 31 Ocak'ta açıldı. SWT, J1 vizesi benim bahsettiğim. Turistik vize değil.
Flapers dedi: 7 Nisan Ankara'ya randevu aldım Ekim-Aralık arasında bir zamanda. İstanbul daha açmadı beklemek zorundasın ama kontrol et yinede. Genişletmek için tıkla... Ekim-Aralık'ta nasıl randevu aldınız? Randevular 31 Ocak'ta açıldı. SWT, J1 vizesi benim bahsettiğim. Turistik vize değil.
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 1 Şubat 2023 #4 Ankara o zamanlarda açtı randevuyu alan kişiler aldı. J1 vizesi için.
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 Flapers dedi: Ankara o zamanlarda açtı randevuyu alan kişiler aldı. J1 vizesi için.Eki Görüntüle 1653061 Genişletmek için tıkla... Cidden Ankara Ekim-Aralık aylarında açtı mı? Şirketten asla böyle bir bilgi gelmedi şaka mı bu?
Flapers dedi: Ankara o zamanlarda açtı randevuyu alan kişiler aldı. J1 vizesi için.Eki Görüntüle 1653061 Genişletmek için tıkla... Cidden Ankara Ekim-Aralık aylarında açtı mı? Şirketten asla böyle bir bilgi gelmedi şaka mı bu?
Flapers Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 3.115 Çözümler 10 1 Şubat 2023 #6 Çok kısa süre içinde randevular bitmişti zaten çokta bir boşluk açılmadı.
Natsu Megapat Katılım 1 Ocak 2015 Mesajlar 720 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #7 Flapers dedi: Çok kısa süre içinde randevular bitmişti zaten çokta bir boşluk açılmadı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Nereye gidiyorsunuz?
Flapers dedi: Çok kısa süre içinde randevular bitmişti zaten çokta bir boşluk açılmadı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Nereye gidiyorsunuz?
Dragonsaw Hectopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #8 Flapers dedi: Çok kısa süre içinde randevular bitmişti zaten çokta bir boşluk açılmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç ne oldu ?
Flapers dedi: Çok kısa süre içinde randevular bitmişti zaten çokta bir boşluk açılmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuç ne oldu ?