Enseyi karartma hemen neden olmasın. 2013 yılında laptop almıştı babam. 10 yıl onu kullanıyordum şuana kadar. Halen de çalışır. Kendi paramla bu sefer kendi hazır sistemimi aldım. Bir kuruş istemedim kimseden. 29 yaşına gireceğim. İnan umudunu kaybetme.
Benim için normal bir günden farklı değil bugün de. Hayırlı sağlıklı bir yıl olsun ülke adına. Ömür geçip gidiyor. Niyetim evlenmek artık zamanı geldiğine inanıyorum. İNŞALLAH olur herşeyin hayırlısı.
Güzel bir yıl olmasını istiyorum. Kendimi sporda geliştirip daha fazla branşa yönelmeyi ve çevremdeki gerçek anlamda vizyon sahibi insanların sayısını artırmayı düşünüyorum.
Ailemle vakit geçirerek gireceğim, beklentilerim güzel olması, hayatıma çok şey kattı 2022 hayalimdeki ülkeye taşınmamı sağladı, değerli saydığım çoğu insanı tanımamı sağladı, kendimle daha iyi anlaşmamı sağladı. Herkese mutlu yıllar!