2023 Yılbaşı Sohbeti

Madem son yarım saat o zaman başlayalım.
Öncelikle saygıdeğer hocalarım ve bütün Technopat’lıların Yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. 2022 gerçekten 2021’de dediğimiz gibi “Daha ne kadar kötüye gidebiliriz ki ?” dediğimiz ve ekonomik açıdan ülkece birçok sorun yaşadık.

Yıl bitmeden gelen haberler de pek iç açıcı değil ülke bakımından. Ancak 2022’den bir tık daha güzel olması dileğiyle.

Beklentilere gelecek olursak:
1-Sağlık ve Huzur
2-İyi ve verimli bir eğitim öğretim yılı
3-İyi başarılar elde etmek
4-Süper Lig’de uzun süre sonra yine güzel bir rekabet dönmeye başladığını herkes görmeye başladı. Bunun üzerine hakedenin şampiyon olmasını.
5- En azından ülke için bi nebze iyi haberler duymak
6-Ülkece sporlar açısından başarılar elde etmeyi
7-Ülkedeki üniversitelerin ve okulların daha da kaliteli hale gelip Türk üniversitelerinin Dünyanın en iyi 500 üniversitesi listesinde olanların üst sıralara geçmesini
8-Formula 1’de Ferrari’nin Şampiyon olmasını (Yıllardır beklenen şampiyonluk hasreti ve Leclerc’in şampiyon olması) ve Aston Martin takımının (Alonso’dan dolayı) Alpine ve McLaren kadar güce ulaşmasını
9-Dünya Superbike şampiyonluğunu Toprak Razgatlıoğlu’nun almasını
10-TOGG’u yollarda görmek ve seri üretime geçilip satışına başlanmasını
11-bütün ülkede turistleri çekebilecek ve insanımızı mutlu edecek muhteşem etkinliklerin düzenlenmesini….

Ve daha sayamayacağım iyi dileklerle yeni yılımız kutlu olsun. Bütün Technopat’lılara saygı ve sevgiyle…

Bu senekiler basitti, daha zor challange'lar bekliyorum. 24'e de söyle şimdiden hazırlansın. (Ülke gündeminden bağımsızdır.)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun hocam, inşallah bana da nasip olur, valla 10 yıldır şu çileden bıktım, tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için. İnşallah size de en kısa sürede nasip olur dediğiniz gibi. Umudunuzu kesmeyin hiç. Ben babamın bana bilgisayar alacağını hiç beklemezdim mesela. Nasıl olduysa artık ben değil kendisi almamızı istedi. O gelip alalım dedi. Çok şaşırmıştım. Çok isteyince ve kararlı olunca gerçekten oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…