Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Soru yukarıda, cevapları bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2021
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #2 Hayır, olmayacak hayaller kurmayın. Ben de isterdim ama imkanı yok.
Alper_ozkn_06 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 Liberte Sergen dedi: Hayır, olmayacak hayaller kurmayın. Ben de isterdim ama imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben tarafsızım. Sizce neden imkanı yok?
Liberte Sergen dedi: Hayır, olmayacak hayaller kurmayın. Ben de isterdim ama imkanı yok. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben tarafsızım. Sizce neden imkanı yok?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.273 Makaleler 3 Çözümler 13 28 Ağustos 2021 #4 Düzgün bir aday çıkarırlarsa neden olmasın? Oylar bölünmeyecek şekilde ortak aday sunarlarsa.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 28 Ağustos 2021 #5 Gençlerin çoğu kararsız. Bence gelecek için oy verin. Böyle giderse Millet İttifakı'nın kazanacağını düşünüyorum.
Gençlerin çoğu kararsız. Bence gelecek için oy verin. Böyle giderse Millet İttifakı'nın kazanacağını düşünüyorum.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #6 Hala düzgün bir aday yok, Erdoğan gibi otoritesini koyan birisi yok şu anlık.
emirtelli Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 806 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #7 Eğer iktidar partisi bu şekilde devam ederse kazanma ihtimali var.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 28 Ağustos 2021 #8 Tek başına olamaz. İttifak olarak olabilir. Olmasa bile artık AKP'nin sözü geçmez. FlyingHopes dedi: Hala düzgün bir aday yok, Erdoğan gibi otoritesini koyan birisi yok şu anlık. Genişletmek için tıkla... Erdoğan aday olamıyor.
Tek başına olamaz. İttifak olarak olabilir. Olmasa bile artık AKP'nin sözü geçmez. FlyingHopes dedi: Hala düzgün bir aday yok, Erdoğan gibi otoritesini koyan birisi yok şu anlık. Genişletmek için tıkla... Erdoğan aday olamıyor.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #9 Önemli bir oy kaybı olabilir. Çok büyük bir genç nüfus var. emirtelli dedi: Eğer iktidar partisi bu şekilde devam ederse kazanma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Semihfuat32 dedi: Tek başına olamaz. İttifak olarak olabilir. Olmasa bile artık AKP'nin sözü geçmez. Erdoğan aday olamıyor. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'dan öte en sıkıntı olan Erdoğan'ın çevresindeki yiyiciler, bunların temizlenmesi lazım.
Önemli bir oy kaybı olabilir. Çok büyük bir genç nüfus var. emirtelli dedi: Eğer iktidar partisi bu şekilde devam ederse kazanma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Semihfuat32 dedi: Tek başına olamaz. İttifak olarak olabilir. Olmasa bile artık AKP'nin sözü geçmez. Erdoğan aday olamıyor. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'dan öte en sıkıntı olan Erdoğan'ın çevresindeki yiyiciler, bunların temizlenmesi lazım.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 28 Ağustos 2021 #10 FlyingHopes dedi: Önemli bir oy kaybı olabilir. Çok büyük bir genç nüfus var. Erdoğan'dan öte en sıkıntı olan Erdoğan'ın çevresindeki yiyiciler, bunların temizlenmesi lazım. Genişletmek için tıkla... O yiyicileri başına toplatan Erdoğan. Eğer başı alırsan gerisi de dağılır.
FlyingHopes dedi: Önemli bir oy kaybı olabilir. Çok büyük bir genç nüfus var. Erdoğan'dan öte en sıkıntı olan Erdoğan'ın çevresindeki yiyiciler, bunların temizlenmesi lazım. Genişletmek için tıkla... O yiyicileri başına toplatan Erdoğan. Eğer başı alırsan gerisi de dağılır.