2023 yılında GTX 1070 alınır mı?

yiitsx

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, şehrimde güzel bir GTX1070 buldum. 2000 TL teklif etmeyi düşünüyorum, sizce bu fiyata alınır mı? Veya en fazla ne kadar vermeliyim? Kartı gidip elden test edip almayı düşünüyorum, hangi testleri yapmalıyım ona da yardımcı olursanız sevinirim.

2kya GTX 1070 iyi ama eski bir kart bütçen dusukse gayet guzel 2kya.

FurMark testi ve oyun testi yapabilirsiniz. Biraz daha ekleyi sarı siteden RX 6500XT alabilirsiniz.

FurMark testi ve oyun testi yapabilirsiniz. Biraz daha ekleyi sarı siteden RX 6500XT alabilirsiniz.
Açıkçası sırf daha güncel diye daha düşük performanslı bir karta daha fazla para vermek istemiyorum, AMD olması da cabası.
2K ya alınır. Bütçe 2.5 olursa 1660S veya Ti modeline bakın. 1660S-TI önerme sebebim 1070'in eski olması, 2 büyük mining dönemi görmüş ve driver olarak 1660 serisinden önce kesilecek desteği.
Mining yapılmış olup olmadığını anlamanın bir yolu yok sanırım. Peki 1070 1-2 sene götürür mü? Öyle çok yüksek sistem gereksinimli oyunları oynayan veya güncel oyunları kovalayan birisi değilim.

1080p de Low da rahat 3 yılı var diye düşünüyorum.

Low da götürür.

1070. Ben o 580'in aynısını 1800'e aldım.
Anladım, peki 12100F ile rekabetçi FPS oyunlarını 144+ FPS'te oynatır değil mi? Hikayeli oyunlarda da öyle aşırı FPS beklentim yok, güzel görüntü ayarlarında akıcı oynatsa yeterli olur.

Bir de Furmark dışında hangi testleri yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…