2023 yılında iPhone 8 hala alınır mı?

Yalan borcum mu var? Bataryan ne durumda? Teknisyen olarak bana akıl veremezsin.
Akıl vermedim zaten de neyse tartışılacak bir insan değilsin belli ki.

Face ID aktif olmaması ne gibi bir eksi yaratır hocam hiç iPhone kullanmadım da bilmiyorum.
Yüz tanıma için kullanılıyor. Bence çok gerek yok. Kardeşiniz kullanacakmış zaten. Eğer şifre koyacaksa PIN koysun geçsin.

6S telefonum var yedek ve kasmadan takılabiliyorum. 8 hayli işini görür.

Yanlış anlamayın ama biraz fazla abartmışsınız, uygulama açılış süresi insanı yaşlandırır.

6S güncel bir telefon değil ve çoğu uygulamada kastığını burada kanıtlamaya gerek bile yok

%100 olanlara bakıyor kendisi ama yine de işkilleniyorum bazen. Batarya sağlığı %100 gözükse de yorulmuş olabilir mi acaba?

8.5 fakat iyi bir telefona denk gelirsek biraz esnetebiliriz.
Eğer birkaç sene kullanılacaksa XS yada SE 2 gibi bir güncel cihaz öneririm. Onun için de bütçeyi 10000 TL'ye kadar gevşetmek gerekebilir. Eğer 10000'e kadar gevşetecek durum yoksa 2.el S20 FE olabilir. Ama telefon kısa süre kullanılacaksa (1-2 yıl gibi) o zaman 8 Plus al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…