2023 yılında iPhone X alınır mı?

Bütçe
11k
12 takıntımdan kastım uzun zamandır almak istediğim bir telefondu fakat işlemci almam gerektiği için maalesef 12 alamayacağım.Xs arıyorum zaten şu anlık bulursam alacağım.Bu arada pil sağlığı 85 ve üstü olanlar alınır mı? illa 95-100 arası mı olması gerek?
Yani ben olsam alırım. Şahsen dikkat edeceğiniz şey cihazın içinin açılıp işlem görmemesi olsun ve parçaları değişmemiş olmasına dikkat edin. Örnek olarak pili 85 olan ama bebek gibi cihaz buldunuz o zaman pili falan düşünmeyin alın tabii en başta dediğim şeyler muhakkak kontrol edilmeli. Pili gerekirse sonradan siz de değiştirirsiniz.

XS bir tane daha büyük güncelleme alacak X de olan işlemci iPhone 8 de olan işlemci bu da eski ve güçsüz hala yazılımı gereği stabil fakat günün sonunda yavaş ve eski aradaki 1-2K farka XS almak sana daha fazla şey kazandıracak telefonun ömrü daha uzun olacak desteği 1 sene daha olacak.

iPhone 4 (iOS 7) ve iPhone 4S( iOS 9)
iPhone 5 (iOS 10)ve 5S(iOS 12)
iPhone 6 (iOS 12) ve 6S(iOS 15)
Gibi cihazlara bakınca bir "S" bu kadar mı fark eder diyorum. XS serisi de eğer işlemcisi yeterli gelirse belki X'ten değil 1 sene 2-3 sene daha fazla güncelleme alabilir.
 

Geri
Yukarı