A abd_dgn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #21 Suphelia dedi: Kankam onun amacı eğer oynamadıysanız hepsine teker teker para vermeyin diye. 10 dolara alınabilecek en iyi hizmetlerden biri. Genişletmek için tıkla... 1 aylık 10 dolar vermek bana göre saçma ama o da senin fikrin.
Suphelia dedi: Kankam onun amacı eğer oynamadıysanız hepsine teker teker para vermeyin diye. 10 dolara alınabilecek en iyi hizmetlerden biri. Genişletmek için tıkla... 1 aylık 10 dolar vermek bana göre saçma ama o da senin fikrin.
mehmetxs4 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 443 Çözümler 2 Yer İstanbul 7 Kasım 2023 #22 Suphelia dedi: Kankam fat kasa PS4 almaya bakın. 720p 30FPS için 3K vermeyin boş yere. Bir de PS3'ler sıkıntılı rlod hatası verir elinizde kalır riskli bir alım olur sizin için. Fat kasa PS4'leri bulursunuz 5K seviyesinde pazarlık ile. Genişletmek için tıkla... Cidden diyorum PS4 fat gibi iğrenç bir konsol modelini alacağına PS3 alsın daha iyi PS4 alacaksan Slim veya Pro tercih etmen lazım.
Suphelia dedi: Kankam fat kasa PS4 almaya bakın. 720p 30FPS için 3K vermeyin boş yere. Bir de PS3'ler sıkıntılı rlod hatası verir elinizde kalır riskli bir alım olur sizin için. Fat kasa PS4'leri bulursunuz 5K seviyesinde pazarlık ile. Genişletmek için tıkla... Cidden diyorum PS4 fat gibi iğrenç bir konsol modelini alacağına PS3 alsın daha iyi PS4 alacaksan Slim veya Pro tercih etmen lazım.
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 7 Kasım 2023 #23 mehmetxs4 dedi: PS4 fat gibi iğrenç bir konsol modelini alacağına Genişletmek için tıkla... Kankam bakımları yapılmış bir FAT konsol en az 7-8 ay götürür. Lakin PS3 artık günümüzde o kadar kötü gözüküyor ki oyunlarda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mehmetxs4 dedi: PS4 fat gibi iğrenç bir konsol modelini alacağına Genişletmek için tıkla... Kankam bakımları yapılmış bir FAT konsol en az 7-8 ay götürür. Lakin PS3 artık günümüzde o kadar kötü gözüküyor ki oyunlarda. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L Lil Wonka Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 472 Çözümler 2 7 Kasım 2023 #24 SabriKeser dedi: PS3 online için ne kadar elverişli şüphe uyandırıyor. Genişletmek için tıkla... PS3 için değil PS4'ten bahsetmiştim
SabriKeser dedi: PS3 online için ne kadar elverişli şüphe uyandırıyor. Genişletmek için tıkla... PS3 için değil PS4'ten bahsetmiştim