2023 yılında Windows 11'e geçilmeli mi?

O arkadaş drop yemez zaten drop yer diyenler bilgisayar kullanmıyordur büyük ihtimalle.

Pardon hocam ben bir an siz drop olur dediniz sandım galiba 22H2 sürümü iyiymiş bayağı geçen olmuş bende geçiş yapacağım temiz kurulum yapmayı düşünmüyorum umarım sıkıntı çıkmaz.

Windows 11 çıkalı bayağı bir zaman oldu bu süreçte bir sürü güncelleme geldi sizce şu an Windows 11'e geçilmeli mi?

Sistemin destekliyorsa istersen geçebilirsin, desteklemiyorsa bence Windows 10 kullanmaya devam kesinlikle.

Pardon hocam ben bir an siz drop olur dediniz sandım galiba 22H2 sürümü iyiymiş bayağı geçen olmuş bende geçiş yapacağım temiz kurulum yapmayı düşünmüyorum umarım sıkıntı çıkmaz.

Az önce Windows 11'den Windows 10'a geri döndüm 4 saat boyunca kullandım ve nedense Fortnite'da normalde işlemcim 70 dereceyken Windows 11'de 75 Assassin's Creed Origins'te 72 dereceden 85 dereceye kadar çıktın Windows 10'a geri dönünce düzeldi sadece bana olmuş olabilir bilmiyorum ama memnun kalmadım sistemimde iyi.

hevesiniz varsa kullanabilirsiniz bir sorun olmaz. keyfiyatla alakalı bir durum ilk başlarda gerçekten bir çok sorun barındırıyordu ama artık o sorunların üstesinden geldiler. gayet stabil çalışıyor. Sisteminizde ısınma ssorunu varsa bu durum win11 ile değil soğutmanız ile alakalıdır.bende öyle bir sorun gerçekleşmedi ve yük altında maksimum 50 dereceyi gördü bilgisayarım kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı