A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #11 Narqo dedi: Sizin sisteminiz benimkine nazaran daha iyiymiş hocam. Benimkinde 128 MB ekran kartı IDE hard disk vardı. Genişletmek için tıkla... Sizinki yine iyiymiş hocam, bende 64MB ekran kartı var. 1.2 GB DDR1 RAM var.
Narqo dedi: Sizin sisteminiz benimkine nazaran daha iyiymiş hocam. Benimkinde 128 MB ekran kartı IDE hard disk vardı. Genişletmek için tıkla... Sizinki yine iyiymiş hocam, bende 64MB ekran kartı var. 1.2 GB DDR1 RAM var.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #12 Ben eski virüsleri denemek için sanal makinede kullanıyorum ama pek kullanışlı değil bu zamanda. Chrome bile açmaz.
Ben eski virüsleri denemek için sanal makinede kullanıyorum ama pek kullanışlı değil bu zamanda. Chrome bile açmaz.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #13 Coderman128 dedi: Ben eski virüsleri denemek için sanal makinede kullanıyorum ama pek kullanışlı değil bu zamanda. Chrome bile açmaz. Genişletmek için tıkla... Opera 36 ile tüm sitelere girebiliyorsun ama çoğu sitede UI hatası var hem de ben windoww XP üzerinden burada konu bile açmıştım.
Coderman128 dedi: Ben eski virüsleri denemek için sanal makinede kullanıyorum ama pek kullanışlı değil bu zamanda. Chrome bile açmaz. Genişletmek için tıkla... Opera 36 ile tüm sitelere girebiliyorsun ama çoğu sitede UI hatası var hem de ben windoww XP üzerinden burada konu bile açmıştım.