Redmi Note 7 kullanıyorum şu an. Kamerası yetersiz gelmeye başladı. Son sınıfa geçiyorum zaten. Öyle çok yüksek bir bütçem de yok. İşimi görsün ve kamerası güzel olsun yeter. 2023 yılında 7K civarında yenilenmiş bir S10 Plus alinabilir mi ve alsam çok masraf çıkarır mı sizce?
Redmi Note 7 kullanıyorum şu an. Kamerası yetersiz gelmeye başladı. Son sınıfa geçiyorum zaten. Öyle çok yüksek bir bütçem de yok. İşimi görsün ve kamerası güzel olsun yeter. 2023 yılında 7K civarında yenilenmiş bir S10 Plus alinabilir mi ve alsam çok masraf çıkarır mı sizce?
CPU'da A11, GPU'da ve özellikle görsel işlemede Exynos 9820 önde. Kamera olarak S10 çok daha önde, panelden ve premium deneyimden bahsetmeme gerek yok sanırım.
CPU'da A11, GPU'da ve özellikle görsel işlemede Exynos 9820 önde. Kamera olarak S10 çok daha önde, panelden ve premium deneyimden bahsetmeme gerek yok sanırım.
Samsung Exynos 9820 vs Apple A11 Bionic – Benchmarks, Specifications & Comparison. Which CPU is faster, more efficient, and better for gaming & productivity?
Samsung Exynos 9820 vs Apple A11 Bionic – Benchmarks, Specifications & Comparison. Which CPU is faster, more efficient, and better for gaming & productivity?
We put Samsung Exynos 9820 against Apple A11 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.
nanoreview.net
Güç tüketimi dışında Exynos 9820 çok daha iyi bir SoC, özellikle ISP'den bahsetmiyorum, sırf ISP yüzünden gece kamerası 12 Pro Max modelinden daha iyi.
Öyle olmasa bile A11'in daha iyi olduğunu varsayalım, kamerada ve panel deneyiminde ki ezici üstünlüğü n'apacaksın?
9820 o kadar berbat bir işlemci değil.
Hadi diyelim işlemci daha iyi.
Diğer hiçbir alanda önde çıkmayacak. Ses desen önde. Kamera desen önde.
Ekran zaten daha doğru düzgün Apple'da yok.
2960x1440p çözünürlüklü bir panel var.