2023 yılının berbat oyunları

Mükemmel paylaşım

En berbatmı bilmemde en çok hayal kırıklığına ugradıgım oyun Forspoken oldu. Bu arada paylaşım için teşekkürler.

Hocam gayet haklısınız, oyunlar artık daha fazla ileriye gidemiyor, oyun teknolojisi eskisi gibi seneden seneye ilerlemiyor. Hep aynı grafikler, aynı mekanikler, aynı senaryolar. GTA 6 fragmanında da gördük ki grafiği GTA 5'e yapılan grafik modlarından farksız, tek değişen harita ve çoğalan NPC sayısı, araba modelleri bile aynı GTA 5 ile aslında grafikler çok daha ileriye taşınılabilir fakat oyun yapımcıları oyunlarını herkese oynatmak istedikleri için fazla açık dünya oyunlara daha iyi grafik yapmıyor. Mekanik konusu tartışılır fakat gerçekten şu sıralar çıkan oyunlarda inanılmaz hikaye eksikliği var, sıfır özgünlük ve genelde eskiden esinlenme oluyor. Bir dönem 2021 mi 2022 mi hatırlamıyorum her oyunun remake/remastered'ı çıkmaya başlamıştı artık o kadar kıtlaşmışlardı

Diablo 4'ü kendin oynayıp bitirdin mi de böyle diyorsun? Ben hikayesini tamamen bitirdim gayet sürükleyici ve eğlenceliydi. İçerikleri bomboş dediğin Diablo 4'e neredeyse her 2 haftada bir yeni etkinlikler geliyor. Her 3 ayda bir yeni eklenmiş hikaye sunuyor oyun sana.

Cities Skylines 2 gayet güzel oyun 60FPS sabit veriyor yüksek ayarlarda. Düşük PC'lerde daha düşük FPS vermesinin sebebi oyunun aşırı detaylı olması. Oyunda amaç zaten hep yukarıdan bakmak değil. Oyunun yapımcıları şehre iyice yaklaşıp yollarda gezip etrafa da bakmanızı istediğinden insanlardan tutun arabalara kadar her şeyin en ufak ayrıntısına kadar yapmışlar.

Bunlardan daha iyi grafik yapılabiliyorsa buyur kendin yap. Ya da grafikleri daha çok geliştirmek için gereken milyonlarca doları sen yatır firmalara ki yapabilsinler. Sokaktan bulmuyor bu adamlarda parayı ne de olsa.

Şey gibi oldu bu, madem ekonomi kötü git düzelt ya? grafiklerin neden gelişmediğini anlattım yarım yamalak okuyup yanıt vermeseydiniz keşke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şey gibi oldu bu, madem ekonomi kötü git düzelt ya? Grafiklerin neden gelişmediğini anlattım yarım yamalak okuyup yanıt vermeseydiniz keşke.

Herkese oynatmak için yazdığın kısmada katılmıyorum açıkçası, ondan dolayı o kısmı katmadım yazdığım yazıya. Çünkü yeni nesil oyunlar örneğin Cyberpunk 2077. önerilen GeForce RTX 2060 istiyor. Mesela daha bugün House flipper 2 çıkıyor onunda önerileni RTX 2070 pek dediğinle uyuşmuyor gibi. Yani herkese oynatmak istese bile daha iyisini yapabilir sistemi yetmeyenler ya oynamaz ya da en düşükte oynarlar.

Bir de daha ileri taşınabilir demişsin onun örneğini versene, daha ilerisi ne? GTA 6'nınkinden mesela daha ileri grafikte olan ne var?

Diablo 4'ü oynamadığımı ve user score'u diplerde olduğu için listeye eklediğimi yazdım zaten. Ayrıca Diablo 4'ün içerikleri bomboş gibi bir cümle kullanmadım ki. Okuma sorunun var galiba.

Diablo 4'ü oynamadığımı ve user Score'u diplerde olduğu için listeye eklediğimi yazdım zaten. Ayrıca Diablo 4'ün içerikleri bomboş gibi bir cümle kullanmadım ki. Okuma sorunun var galiba.

Emin misin kullamadığına bak istersen bir daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…