KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Temmuz 2023 #21 Gordrhain dedi: Geçen sene 12K gelen sonuçla 23K yapmışım. Genişletmek için tıkla... Dostum 102 TYT - 73 AYT olmuş mu gerçekten? Sende hata olduğu için o kadar kötü gelmiş olabilir. O netlerle ilk 15 bin garanti gibi bu sene.
Gordrhain dedi: Geçen sene 12K gelen sonuçla 23K yapmışım. Genişletmek için tıkla... Dostum 102 TYT - 73 AYT olmuş mu gerçekten? Sende hata olduğu için o kadar kötü gelmiş olabilir. O netlerle ilk 15 bin garanti gibi bu sene.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 20 Temmuz 2023 #22 KiloZuluSierra dedi: Dostum 102 TYT - 73 AYT olmuş mu gerçekten? Sende hata olduğu için o kadar kötü gelmiş olabilir. O netlerle ilk 15 bin garanti gibi bu sene. Genişletmek için tıkla... Tyt fenim bir soru fazla, tyt matematiğim bir soru az. Netimde 0.25 fark oluyor. Obp beni geri atmış. 20K obp olmadan.
KiloZuluSierra dedi: Dostum 102 TYT - 73 AYT olmuş mu gerçekten? Sende hata olduğu için o kadar kötü gelmiş olabilir. O netlerle ilk 15 bin garanti gibi bu sene. Genişletmek için tıkla... Tyt fenim bir soru fazla, tyt matematiğim bir soru az. Netimde 0.25 fark oluyor. Obp beni geri atmış. 20K obp olmadan.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Temmuz 2023 #23 Gordrhain dedi: Tyt fenim bir soru fazla, tyt matematiğim bir soru az. Netimde 0.25 fark oluyor. Obp beni geri atmış. 20K obp olmadan. Genişletmek için tıkla... Dostum yine de fazla gibi geldi bu sıralama 102 TYT 73 AYT ile ,neyse canını sıkma. Yine güzel mühendislikler var.
Gordrhain dedi: Tyt fenim bir soru fazla, tyt matematiğim bir soru az. Netimde 0.25 fark oluyor. Obp beni geri atmış. 20K obp olmadan. Genişletmek için tıkla... Dostum yine de fazla gibi geldi bu sıralama 102 TYT 73 AYT ile ,neyse canını sıkma. Yine güzel mühendislikler var.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 20 Temmuz 2023 #24 KiloZuluSierra dedi: Dostum yine de fazla gibi geldi bu sıralama 102 TYT 73 AYT ile ,neyse canını sıkma. Yine güzel mühendislikler var. Genişletmek için tıkla... Hocam olması gerektiğinden fazla geldi işte. Benimde yakındığm bu.
KiloZuluSierra dedi: Dostum yine de fazla gibi geldi bu sıralama 102 TYT 73 AYT ile ,neyse canını sıkma. Yine güzel mühendislikler var. Genişletmek için tıkla... Hocam olması gerektiğinden fazla geldi işte. Benimde yakındığm bu.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Temmuz 2023 #25 Gordrhain dedi: Hocam olması gerektiğinden fazla geldi işte. Benimde yakındığm bu. Genişletmek için tıkla... Daha ne yapacaksın anlamadım ki ? 102 TYT tamam 110 civarı olabilirdi ama 73 AYT ulaşabileceğin max seviyelerden biri.
Gordrhain dedi: Hocam olması gerektiğinden fazla geldi işte. Benimde yakındığm bu. Genişletmek için tıkla... Daha ne yapacaksın anlamadım ki ? 102 TYT tamam 110 civarı olabilirdi ama 73 AYT ulaşabileceğin max seviyelerden biri.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.845 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 20 Temmuz 2023 #26 KiloZuluSierra dedi: Daha ne yapacaksın anlamadım ki ? 102 TYT tamam 110 civarı olabilirdi ama 73 AYT ulaşabileceğin max seviyelerden biri. Genişletmek için tıkla... İşte hocam üzen kısım da bu. Ayt'de bu zamana kadar girdiğim denemelerdeki en yüksek netimi yaptım. Ona rağmen bu sıralama gelince insan üzülüyor.
KiloZuluSierra dedi: Daha ne yapacaksın anlamadım ki ? 102 TYT tamam 110 civarı olabilirdi ama 73 AYT ulaşabileceğin max seviyelerden biri. Genişletmek için tıkla... İşte hocam üzen kısım da bu. Ayt'de bu zamana kadar girdiğim denemelerdeki en yüksek netimi yaptım. Ona rağmen bu sıralama gelince insan üzülüyor.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 20 Temmuz 2023 #27 Gordrhain dedi: İşte hocam üzen kısım da bu. Ayt'de bu zamana kadar girdiğim denemelerdeki en yüksek netimi yaptım. Ona rağmen bu sıralama gelince insan üzülüyor. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz en iyi netleri yapmışsınız. Kafanıza takmayın. Şu an sizin adınıza gerçekten bende moral kırıklığı yaşadım. Daha ne yapmamız gerekiyor? Toplam düşünürsek 200 sorudan 175 net ile.
Gordrhain dedi: İşte hocam üzen kısım da bu. Ayt'de bu zamana kadar girdiğim denemelerdeki en yüksek netimi yaptım. Ona rağmen bu sıralama gelince insan üzülüyor. Genişletmek için tıkla... Yapabileceğiniz en iyi netleri yapmışsınız. Kafanıza takmayın. Şu an sizin adınıza gerçekten bende moral kırıklığı yaşadım. Daha ne yapmamız gerekiyor? Toplam düşünürsek 200 sorudan 175 net ile.