2023 YKS hakkında tavsiyeler

ElonMuskk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 11 sınıfım alanım sayısal. Temelim iyi sayılır TYT'den 50 net yapıyorum. Belki az gelebilir ama yaşıtlarımın çoğu zamanından yatarak ders dinlediği için onların neti 35 civarı. TYT netimin iyi olduğunu savunmuyorum amacım 120K-100k gibi bir sırlama yapmak. Tavsiyeleriniz nelerdir?
İkinci bir konu dershanedeki hocam ve kuzenim AYT'nin daha kolay olduğunu söyledi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz hoca TYT netleriniz zamanlar artar ama AYT de tıkır tıkır artar dedi düşüncelerinizi merak ediyorum.
Ayrıca 78 OBP puanı düşük mü?

OBP puanınız ideal o sıralama için. Ek olarak matematik durumunuz nasıl?

OBP puanınız ideal o sıralama için. Ek olarak matematik durumunuz nasıl?

Şu anlık pek iyi değil kötü de değil ama çalışınca yapıyorum zira 9.sınıfta 95 90 10. sınıfta 93 80'di şu an 11.sınıfım çalışmayı bıraktım ilk notum 70.
Ayrıca şöyle bir bilgi vereyim OBP.
9.sınfta 85 85
10 sınıfta 81 81.
11 sınıfta 74
11'in 2. dönemi ve 12.sınıfta ne olur bilmiyorum. Genel OBP ama 78 olur gibi sizce kaç gelir? 78'i tahmini yazdım en kötü ihtimalle.
@333365

Son düzenleyen: Moderatör:
@ElonMuskk ben TYT durumunu sormuştum aslında. TYT durumunuzu da belirtin.

@ElonMuskk çok iyi o zaman. Sizin bu sene için yapmanız gereken şey TYT'yi üst düzey tutup 11. sınıf dersleriyle bir arada götürmektir. Ondan sonra seneye de AYT'ye bir bakarsınız.

@ElonMuskk çok iyi o zaman. Sizin bu sene için yapmanız gereken şey TYT'yi üst düzey tutup 11. sınıf dersleriyle bir arada götürmektir. Ondan sonra seneye de AYT'ye bir bakarsınız.

OBP'den biraz korkuyorum geçen tahmini puan hesabı yaptım OBP 10k geriye attı.

@ElonMuskk onun hakkında da net bir yorumda bulunmak zor. Her sene sınava girenlerin OBP'si farklı oluyor sonuçta. Ek olarak 1-2 soru fazla yaparsınız, o OBP açığını zaten kapatır.

TYT için problem, paragraf, Türkçe gibi dersler daha da ön planda, bu üçlüden 50-60 net çıkar herhalde.
AYT tarafı da kolay ama ezber gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…