2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse uzatmayalım. Şu ampuller hiçbir şeyi hak etmiyor. Bunlara bir Tofaş'ı 500 Bin ₺'ye satacaksın. Evleri 600.000 ₺ yapacaksın. Peyniri, zeytini 50₺ den vereceksin. O zaman anlarlar. Bunlara doları bırak 7'yi 20 ₺ yapacaksın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ülkede 1 kere geçim sıkıntısı çekmeyenler, baba parası yiyenler gelmişler erdoğan sarayında otursun diyorlar. Ne diyeyim ki bunlara karşı?
Yemin ederim haklısın ben baba parasına tenezzül etmiyorum üniversiteyi bitirmeden ekonomiyi yargılamam.
Ekonomi kötü açım gibi şeyler demiycem tüm eğitimleri tamamladıktan sonra kendime güveniyorum yoksulluk çekiceğimi sanmıyorum.

Tamam o zorunuza gidiyor anladım. Peki sizin verdiğiniz vergilerin PKK'ya gitmesi niye zorunuza gitmiyor ?
Barzani'nin ellerini tutup, dağdan indiren mi söylüyor bunu? Sarayda yemek yediren mi söylüyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ülkede 1 kere geçim sıkıntısı çekmeyenler, baba parası yiyenler gelmişler erdoğan sarayında otursun diyorlar. Ne diyeyim ki bunlara karşı?

Ben çocukluğumdan beri çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşıyorum. Fakat RTX 3060'lı sistem dizememeyi geçim sıkıntısı zanneden 16 yaşında bir insan gelmiş baba parası yiyenler diye genelleme yapmış.

Bu konuda Berat Albayrak’ı savunacak insanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…