2023'te Anestezi okunur mu?

Kral ben 2025'de mezun olucam. Almancayı kısmen A2 seviyesine kadar yükselttim. Kelime haznem baya genişledi ama cümle kurup sürdürmekte sıkıntı yaşıyorum. Kursa gitmeden öğrenmen baya zor.
busuu uygulamasini dene ordan ben bile bir kac haftada a1 bitirmek uzereyim

Merhaba bende ausbildung düşünüyorum fakat bir bilgiyi tam anlayamadım sana sormak istiyorum. Benim üniversitem h+ fakat bölüm araştırma kısmında mekatronik bölümü hiçbir yerde h+ değil. Ben ausbildung yapmaya gidebilir miyim? Gidersem şu şekilde mi oluyor yarı denklik alıyorum ausbildung sonunda mı tam denklik alıyorum. Almanca çalışmaya başladım fakat şu konuyu tam netleştiremedim.

Bildiğim kadarıyla hem üniversite hem bölüm h+ olmak zorunda. Sağlık bölümleri için prosedür çok daha karmaşık . Senin bölümünde durum ne bilmiyorum. Denklik alamayıp orda sıfırdan ausbildung yapan insanlar var :/ sağlık bölümlerinde yarı denklik ile iş bulamazsın o yüzden tam denklik alana kadar yarı zamanlı staj benzeri birşeye yolluyorlar. Sende yarı denklik yeterli olabilir.. yada diploman geçersiz sayılıp bölümüne denklik verilmiyor olabilir araştırman lazim..

Okunur

Abi bir şey sorcam hangi üniversitenin anestezi bölümünü kazandin ve memnunmusun okuduğun yerden ve şunu sormak istiyorum 528 k ile anestezi okuyabilir miyim ege marmara akdeniz bolgelerinden herhangi bi şehirde

Hocam selamlar. 21 yaşındayım. Bu sene üniversite sınavına girip 2 senelik sağlık yazmayı düşünüyorum. Almanya kısmında birebir aynı kafadayız. Hangi bölümü yazacağıma karar veremiyorum. Anestezi, fizyoterapi, paramadik vs. Kafamın içi artık patlayacak gibi. Yardımcı olabilir misin acaba? Bu 2 senelik üniversite zarfında Almanca'yı halletmeye çalışacağım. En çok kafamı kurcalayan şey ausbildung. Ausbildung hangi bölüm daha fazla stajyer alıyor lütfen biraz paylaşır mısınız? Teşekkürler şimdiden.

Ne yaptınız hocam bitti mi okul, gidiyor musunuz? Bu sene okumayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…