2023'te Aya Gideceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aya çıktığımız zaman bu cümleyi size hatırlatacağım. Biraz şu devlete güvenin.

O değilde ters köşe olup seçimi kazanamazsalar ve 2023 sonunda verdikleri vaatleri yapamazsalar daha çok oy kaybedecekler.
2023'te bor çıkaracağız, roket yapacağız, uzaya gideceğiz, nükleer santral çalışacak, yerli arabamız çıkacak.

Konu yavaş yavaş siyasete kayıyor ben gidiyorum Allah'a emanet.

Millet aç ama araba piyasasında araba kalmıyor, millet aç ama İPhone stokları, PS5 stokları gelir gelmez tükeniyor Allah Allah millet harbiden aç ya

Onu bunu boş verin millet aç aç adamlar her hafta et yiyemiyor şu açlığa baksana ya (!)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Güzel kardeşim benim, gıdalar zamlanıyor, ayçiçek yağı 80 TL'yi bulmuş. Vergiler gide gide artıyor, emeklinin cebinde para yok. Hala ironi yapıp entelektüel görünmeye çalışıyorsun.

Üstteki açım diyen adamın ehliyet cezası olduğu, arabaya çıkamadığı, alkolik olduğundan aile sıkıntıları çektiği öğrenildi. Neyse yahu millet aç!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…