2023'te Aya Gideceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstteki açım diyen adamın ehliyet cezası olduğu, arabaya çıkamadığı, alkolik olduğundan aile sıkıntıları çektiği öğrenildi. Neyse yahu millet aç!
İşsiz kaldığı için oğluna okul üniforması alamayan Baba da intihar etmişti, ona açıklama olarakta benzer şeyler söylenmişti, tesadüf mü acaba?
Doğru siz arabada beğenmezsiniz Camaro falan değilse pekte önemli değil demi ?
Düşünsene yıllarca çalışıyorsun, aldığın araba Golf, Clio vs. O arabaları alanlarda ömür boyu borca girip kredi çekip alıyorlar haberin olsun.

Eğer üretim yapıyorsan gelişiyorsan, Amerika'dan yaptırım yiyeceksin ? Normal değil mi ? Bunlar yakın gelecekte olmayacak ama. Dolar faiz yükselmeden 3 TL'ye kadar inecek. Fiyatlar düşecek. Halk istiyor ki 5 yılda süper güç olalım. Ya sen 1960-70-80-90'lar da bu ülkenin çamur içtiğini bilmiyor musun ? Yahu kanıtları da var bunun

Bir şey deyim mi?
Millet aç diyosunuz da kimisi borçla cezayla vs. aç kalıyor,
Onu geçtim cumhurbaşkanı değişirse Şu anki halinden daha kötü olur ülke. Yani vergi diyorsunuz ama maksimum bu kadar oluyor
Cumhurbaşkanı değişirse büyük ihtimal ülke yıkılır kendisiyle ilişkili bir partiden olmazsa.

Millet aç ama araba piyasasında araba kalmıyor, millet aç ama İPhone stokları, PS5 stokları gelir gelmez tükeniyor Allah Allah millet harbiden aç ya
Allah'ım, çıldırmak elde değil. Şu yoruma bak ya. Vallahi cahil bir topluma sahibiz. Neyse, bas ampule. Cennet Türkiye'm be.

A
Atatürk öleli 83 yıl ölmüş. Anlayın artık Atatürk olduktan sonra o malum parti hiç bir şey yapmadı ülkeyi yokuşa sürüklemekten başka. O fabrikaların hepsi İsmet İnönü zamanında kapatıldı ? Hani malum parti hani ? Şu an heykel yapmaktan başka ne yapıyorsunuz ? Açıkla

Eğer üretim yapıyorsan gelişiyorsan, Amerika'dan yaptırım yiyeceksin ?
S400'ü üretmiyoruz, ithal ediyoruz.
Normal değil mi ? Bunlar yakın gelecekte olmayacak ama. Dolar faiz yükselmeden 3 TL'ye kadar inecek.
O zaman git sor Erdoğan'a neden faiz haram, yükseltmeyiz deyip yükseltti? Git sor bunu tamam mı?
Fiyatlar düşecek. Halk istiyor ki 5 yılda süper güç olalım. Ya sen 1960-70-80-90'lar da bu ülkenin çamur içtiğini bilmiyor musun ? Yahu kanıtları da var bunun
Şu anki iktidar 16 yıldır var yaklaşık olarak, ne bir özel sektöre yatırım, ne bir çiftçiye destek hiç görmedim. Yine zaten cehape döneminden konuşmaya başlamışsın. Sana nasıl laf anlatırız ki?

Ülkemizin sorunlarını bilmeyen yok, inkar eden de yok. Çözülecek bunlar ve çözen kişiler yine aynı olacak .

Konu AKP'li dolmuş. Kaç, kurtar kendini. Bunlar birazdan başlarlar yol yaptık, köprü yaptık diye. İlk hedefleri Mars'ı, Jüpiter'e bağlayacak köprü yapmak olacak.
Şeyi soracağım hocam, sizin bilginiz vardır. Bizim yerli uçak vardı, nerde o? Sanırım çok güçlü olduğu için hala uçuyor, inse de gösek.

Eki Görüntüle 873364
Almanya bizi kıskandığı için uçağımızı çaldı bizden. Dıj güjler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…