2023'te bir oyuna en fazla kaç TL verirsiniz?

@Osman Nuri23 gerçekten oyun fiyatları pahalılaştı bayağı. Ben de oyun almamaya başladım. Malum yollardan oynuyorum.

Şu anlık 150 lira ama en son Rust ve CSGO'ya 456 lira bayıldım. Nays sağ olsun baya indirdi.
Hocam CSGO zamanında 24 TL iken pahalı geliyordu %50 indirim ile 12 TL'ye almıştım. Şimdi siz 400 bilmem kaç diyorsunuz. (Birde indirimle)

Ne kadar oldu ki bu oyun?
Oha diyorum.

Oyuna göre değişir fazla oyun oynayan biri değilim ama çok ütopik bir rakam olmadığı süreçte sevdiğim bir oyunsa üst limitim yok.

@Osman Nuri23 gerçekten oyun fiyatları pahalılaştı bayağı. Ben de oyun almamaya başladım. Malum yollardan oynuyorum.
Yapacak bir şey yok hocam. Dark Souls'ları indirime sokmayan 1 yıl Bandai ve oyunları aşırı zamladıktan sonra onları oynamak için ben de o yollara başvurabilirim uzun zaman sonra. Hem oyunların Online serverlerini de kapatmışlar. Çok sinir oldum firmaya para mara vermem o oyunlara. 10 yıllık Dark Souls 900 TL olmuş şaka gibi.

250 TL. O da zarzor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…