2023'te çıkan, pixel ve 2D olmayan öneri alabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Wo Long: Fallen Dynasty indiriyorum hocam şimdi 20 dk kaldı bakalım deniyim.Hogwarts Legacy, Atomic Heart, Wo Long: Fallen Dynasty
Onu kurutalı çok oldu gerçekten güzel bir deneyim yaşattı.Daha 2023'te çıkmış bir oyunu oynamak nasip olmadı ancak Sons of the Forest şu an erken erişimde ve oynayanların beğenisini almış gözüküyor. İstersen bakabilirsin. 18 Mayıs'ta da Outlast Trials erken erişime açılacak ve daha önceki oyunlarını oynamış birisi olarak sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim. Hogwarts Legacy'nin de oynanış videolarına baktım. Her ne kadar Harry Potter hayranı olmasam da oyun güzel görünüyor. Türünü seviyorsan bir şans verebilirsin.
Wo Long optimizasyon sorunlarıyla çıkmıştı umarım düzelmiştir.Wo Long: Fallen Dynasty indiriyorum hocam şimdi 20 dk kaldı bakalım deniyim.
Onu kurutalı çok oldu gerçekten güzel bir deneyim yaşattı.
Eki Görüntüle 1706402
FPS anlamında beni üzmedi sistemim yeterli de oyunu beğenmedim çünkü souls muş. 5 dakikada 10 kere öldüm o yüzden sildim. Başka oyun öneriniz var mı? 2022 de olabilir.Wo Long optimizasyon sorunlarıyla çıkmıştı umarım düzelmiştir.
Hangi oyunları oynadığınızı bilmediğim için bilemiyorum. Çünkü 2022'de çok iyi oyunlar çıktı. Mesela God of War pc'ye geldi. Oynamış olabilirsiniz ama bilemem.FPS anlamında beni üzmedi sistemim yeterli de oyunu beğenmedim çünkü souls muş. 5 dakikada 10 kere öldüm o yüzden sildim. Başka oyun öneriniz var mı? 2022 de olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.