2023'te CS seçkin satın almak mantıklı mı?

Mantartabanca

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu oyunu 4-5 yıldır oynuyorum fakat bu güne kadar seçkin satın almamıştım ve artık hilecilerden, toksik oyunculardan gına geldi. Zamanında çok ucuzken almamıştım. Şimdi parasına değer mi, hilecilerden korur mu ve düşecek eşyalar kayda değer bir şey getirir mi? Sizce almak ne kadar mantıklı?

Güncel olarak oynuyorsan alınabilir. Düşecek eşyalara değinmek gerekirse şahsen kendim günlük 12 saat idle sunucusunda bırakarak test ettim haftada 1 kasa alabildim ne kadar getirisi olur sen hesapla.

Alınır ama oyundan sıkılmadıysan.

Sıkılmadım fakat çok sık oynadığım da söylenemez hocam. Yani günde 2-3 el giriyorum.

Güncel olarak oynuyorsan alınabilir. Düşecek eşyalara değinmek gerekirse şahsen kendim günlük 12 saat idle sunucusunda bırakarak test ettim haftada 1 kasa alabildim ne kadar getirisi olur sen hesapla.

Idle ile CS ban yedirmiyor mu hocam?

Alınır. Oyun sonu droplardan para kazanabiliyorsun.

İyi getirisi var mı peki? Yani arada bir 10-20 kuruşluk droplar mı yoksa düzgün şeyler de düşüyor mu?

Alınmaz CS'yi severim hileyle oynadığım hesaplar dahil banlanan 1.2K + 200 saat (Seçkin) gömmüşümdür, şahsen dışarıdan söylediğim(bking, McDonald's hariç) yerli işletmelerdeki hamburgerler tat bakımından daha çok zevk verir.

Bence alınır oyun sonu düşen itemler sayesinde az bir miktar olsa bile Steam cüzdan bakiyesi kazanabilirsin.

Idle ile CS ban yedirmiyor mu hocam?

AFK bırakarak kasa düşürebildiğin topluluk sunucuları var onları kastettim. Çok oynamıyormuşsun günlük 2-3 el için seçkin almana gerek yok, sana bir getirisi olmaz. Haftada bir defa level atladığınızda drop veriyor bu grafiti ya da skin oluyor, genelde grafiti atıyor. Kasa içinse haftalık 2-3 diyen var limiti yok diyenler var, inanmıyorum haftada 1 kasa düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı