M Maliofficial Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.119 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #11 Paul Walkers dedi: Fiyat olarak 3 katı fark var aslında. Genişletmek için tıkla... Tamam bütçesi yeterli değil ise ona diyecek bir sözümüz yok hocam.
Paul Walkers dedi: Fiyat olarak 3 katı fark var aslında. Genişletmek için tıkla... Tamam bütçesi yeterli değil ise ona diyecek bir sözümüz yok hocam.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #12 Takvaa dedi: 100 TL'ye Ultimate sürümünü alacaktım Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı gün ben de standart sürümünü almıştım. Lego ve fortune island DLC'leri var sadece. Gerisini DLC hilesi ile halledebiliyorsunuz zaten.
Takvaa dedi: 100 TL'ye Ultimate sürümünü alacaktım Genişletmek için tıkla... İlk çıktığı gün ben de standart sürümünü almıştım. Lego ve fortune island DLC'leri var sadece. Gerisini DLC hilesi ile halledebiliyorsunuz zaten.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #14 TimoLoX dedi: İlk çıktığı gün ben de standart sürümünü almıştım. Lego ve fortune island DLC'leri var sadece. Gerisini DLC hilesi ile halledebiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Ban yeme ihtimaliniz var.
TimoLoX dedi: İlk çıktığı gün ben de standart sürümünü almıştım. Lego ve fortune island DLC'leri var sadece. Gerisini DLC hilesi ile halledebiliyorsunuz zaten. Genişletmek için tıkla... Ban yeme ihtimaliniz var.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #15 utku_1311 dedi: Ban yeme ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir oyunda da sıkıntı çıkmadı.
utku_1311 dedi: Ban yeme ihtimaliniz var. Genişletmek için tıkla... Pek sanmıyorum, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir oyunda da sıkıntı çıkmadı.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #16 TimoLoX dedi: Pek sanmıyorum, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir oyunda da sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... DLC de bilemem belki çıkmaz ama para basarsanız çıkar.
TimoLoX dedi: Pek sanmıyorum, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir oyunda da sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... DLC de bilemem belki çıkmaz ama para basarsanız çıkar.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #17 utku_1311 dedi: DLC de bilemem belki çıkmaz ama para basarsanız çıkar. Genişletmek için tıkla... Oyunda para kazanmak zaten çok kolay, al sat yaparak 500 milyon para kastım.
utku_1311 dedi: DLC de bilemem belki çıkmaz ama para basarsanız çıkar. Genişletmek için tıkla... Oyunda para kazanmak zaten çok kolay, al sat yaparak 500 milyon para kastım.
Bay serdar Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 557 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #18 HappyCetin dedi: 2023'te Forza Horizon 4 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var oradan oynayabilirsiniz almaya gerek yok.
HappyCetin dedi: 2023'te Forza Horizon 4 alınır mı? Genişletmek için tıkla... Game Pass'te var oradan oynayabilirsiniz almaya gerek yok.
K_carmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 3.429 Çözümler 66 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #19 Alınır. Horizon serilerinin yaşı olmaz. Halen daha ara sıra horizon 2-3-4 takılıyorum, böyle bir kemit kitle mevcut. Özellikle 4'ün haritası 5'e göre daha başarılı.
Alınır. Horizon serilerinin yaşı olmaz. Halen daha ara sıra horizon 2-3-4 takılıyorum, böyle bir kemit kitle mevcut. Özellikle 4'ün haritası 5'e göre daha başarılı.