2023'te GTA III oynanır mı?

703768

Centipat
Elimde bitirmediğim 2 GTA oyunu var Vice City ve 3, Vice City'yi bitirince 3'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce GTA 3 2023'te oynanır mı? (Ps2 sürümü)

Bütün GTA oyunlarını bitirmek amacıyla oynuyorsanız oynanır ama biraz sıkabilir çünkü hikayesi biraz sıkıcı ve kanser ama istiyorsanız birkaç modla oyunu daha güzelleştirebilirsiniz. Amacınız sadece zevk için oynamaksa bence oynamasanızda olur çünkü zaman kaybı.

Son düzenleme:
Elimde bitirmediğim 2 GTA oyunu var Vice City ve 3, Vice City'yi bitirince 3'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce GTA 3 2023'te oynanır mı?
Ben özel bir sevgiyle severim GTA III'ü. Bence halen oynanır ancak bazı görevler ve mekanikler sizi delirtir ara ara. Klasik bir intikam hikayesi gibi görünse de beni ağlatmayı başaran bir oyundur. Herkes bu görüşüme katılmaz belki ama oynarken hiç sıkmayan bir oyundu beni. Dediğim gibi sadece arada sırada silah ve araç mekanikleri sinir ediyor. Oto save modu vesaire yüklerseniz sıkılmadan oynabilirsiniz. Oto save, vehiche camera, unlimited fps gibi modlar oynanışı güzelleştirir.

Canın istiyorsa oyna tabi ama zevk alamassın çok fazla sadece nostaljik duygularla seve seve oynarsın.

Ben GTA Vice City ve 3'ü önceden oynamıştım ama bitirmemiştim hiç. Şimdi PS2 sürümleri elimde o yüzden bitiresim geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…