2023'te hala PS3 alınır mı?

Özel oyunlar için alınır ama amacınız pes FIFA atmaksa veya yarış oyunu falansa o zaman değmez yakın bütçelere Xbox One var diye biliyorum piyasa değişmediyse. PS Store ve PS Plus aboneliği bu sene içinde son bulacaktı her an kapanabilir yani PSN adına beklentin olmasın. 720p 30FPS oyunculuğu hedefliyor. Alacaksanız PS3 fat kasa 60GB'lık model ya da süper Slim alınabilir. Fat kasada sorun olabilir ama PS2 oyunlarını da açabiliyor o dediğim model. Ayrıca mağazayla işiniz yok kırdırıp kullanın oyundan geçilmez.

Ya niye alınmasın akıcı CS:GO bile oynanıyor gidin bakın PS3 için CS:GO bile var. PS Plus kapandı zaten Store için bakmayın bile alın korsan.

Senin amacın ne her konuda saçma sapan cevaplar veriyorsun kasıtlı olarak mı yapıyosun? Ya yorum kasmaya çalışıyon ya cahilsin ya da harbi trollüyon.

Alınır bence blur pes FIFA'da rahat oynanır hatta ben PES 2013 Türkçe spikerli oynardım daha zevkli oluyor GTA 5 vs bir sürü oyun var Online olarak çok seçenek yok ama 2 kolla birlikte çok eğlenceli oluyor bütçen yoksa bence alınır.

GTA 5 de sadece solo takılabilir bildiğim kadarıyla Online sunucusu kapatıldı.

Amacım şu yönde, oturup saatlerce başından kalkmadan oyun oynamak değil, arkadaşlar ile buluştuğumuzda vakit geçirmelik, tatile felan gittiğimizde internet olmadığı için bir süre can sıkıntısı gidermek için almak istedim. Mobilden hiç güzel oyun yoktur ve küçük ekranda oyun oynamak çok zor oluyor, pc alıyım desem 2000₺ ye doğru düzgün bir sistem toplayamam bile.Bu bütçede en mantıklısı bence Ps3.

Ps kırma olayı nedir tam anlayamadım?

Gta 5'e online girebilirmiyim? Sv ler kapatıldı ama farklı yollar ile girilebilir mi?

Orijinal yazılımı crackliyorlar ve böylece istediğiniz oyunu PS sunucusu dışında yükleyip oynayabiliyorsunuz. Eski bir konsol olduğu için alıcağınız konsolların çoğu kırık olarak gelecektir.

Genelde PS3'ler kırık olur senin bir şey yapmana gerek olmaz ama gidip bir PlayStation satan yerden alırsan adam genelde sana sorar hangi oyunlar olsun genelde hepsini yüklemesede çoğunu yükler sana tavsiyem alırsan süper Slim alma her oyun yükleme için sıfırlaman gerekir bu sefer ilerlemelerin kaybolu Slim al fat sorma bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…