2023'te hangi iPhone alinir?

GSFBJK

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
iPhone 16 pro,airpods pro 3. Nesil,iPad pro m4
PC: MSI KATANA 17 B13VFK-1018TR Core I9-13900H, 32GB RAM, RTX4060 GDDR6 8GB, 1TB SSD, Windows 11
Meslek
Öğrenci
Selam 2023 de SE2 mi alinir XS Max mı? Bunlara kötü derseniz IP11 de var bu konuyu 2.kez açtım kusura bakmayın hepinizin 11 diyeceğini biliyorum ama IP11 belediye dagitiyormus gibi herkeste var. Ondan 2. kez açtım cevap veren vermeyen herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

XS Max'den uzak dur artık eskidi o cihazlar, SE2 de eski tasarımda eğer IP11 gibi çentikli ve Face ID sevmiyorsan SE2, harici direkt 11.

-Şimdi XS Max 2018 de çıkmış bir telefon şimdi sıfır bile alsan yani ikinci el olarak bataryası ölmüş olacak %80 filan bu yuzdende şarjı hızlı biter bataryayı değiştirirsen orijinal olmayanla ben şahsen güvenmem
- iPhone 11 ise 2019 da çıktı gene aynı mevzu XS Max'le
-SE 2 de 2020 de çıktı bataryası bir tık daha iyidir bütçene göre Apple sitesine bak olmadı biraz daha biriktir bence Android'lere boşa harcama derim benim fikrim.

Tm hepinize teşekürler ben se2 alicam zaten deji batarya ve 50 bin mah powerbank var küçük telefonlarında seviyorum zaten peki kaç yıkan kadar güncelleme alir bi ip 11 ile arasında 2 bin tl fark var vermeye degermi

Ikinci el alicam zayen

@ardakdrequan evet ben android sevmiyorum

İkisi de iOS 17 alacak kanka.

iPhone XS bence iPhone 11 varken sırf ekranı OLED diye alınmaz, bu üç telefonun arasından ben olsam iPhone 11 alırdım.

En az 2 yıl iOS, 3 yılda güvenlik güncellemeleri, 2-3 yılda uygulama güncellemeleri alacak.

Kaç yılına kadar sorunsuz götürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…