2023'te hangi MMORPG oynanır?

• Konuyu başlatan TedTed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 5.678

TedTed

Decapat
Daha fazla  
Eskiden Knight Online vs. MMORPG oyunlar oynamıştım daha sonra bıraktım şimdi yeniden başlamak istioyrum Knight Online'ın grafikleri artık eskidi daha iyi grafikli uzun süre kendini oynatabilecek iyi bir kitlesi olan bir oyun sunabilir misiniz?

Bildiğim kadarıyla Metin2'nin bazı yeni sunucuları açılıyor. İnternetten araştırarak bakabilirsin. Artıdan Albion Online'a bakabilirsin.

Bende bırakmıştım KO'yu 2020'de sebebi oyunun ticarete dönmesi ve malum $ kuru ile fiyatlanan cash fiyatları.

Aşağıdaki oyunları oynadım ancak Ko'nun verdiği tadı hiç biri vermedi. Rise Online World ko aynısı gibi bir oyun grafikleri gelişmiş dene istersen.

Black Desert Online
Destiny 2
Warcraft
Albion Online

Eskiden Knight Online vs. MMORPG oyunlar oynamıştım daha sonra bıraktım şimdi yeniden başlamak istioyrum Knight Online'ın grafikleri artık eskidi daha iyi grafikli uzun süre kendini oynatabilecek iyi bir kitlesi olan bir oyun sunabilir misiniz?

Eso P2W olmayan oyunlardan 700 saat gömmüşlüğüm var fiyat güncellemesi sonra saldım ama gene oynanabilir. Biraz da endgame geldiğim için sıkılmıştım. Eso Plus fiyatı artınca WoW'a başladım hemen hemen aynı fiyata denk geldi. TR fiyatlandırması gelmişken aylık 150 TL'ye WoW'da deneyebilirsin. Yalnız base Game + aylık 150 TL diyeyim (Game time ı 6 aylık falan alırsan aylık 100TL'ye geliyor).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı