topiainter Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #41 Nor0 dedi: SATA SSD eskisi kadar kalmadı piyasada. Genişletmek için tıkla... hdd almaktansa arayıp sata bulmak daha iyi demeye çalıştım
Nor0 dedi: SATA SSD eskisi kadar kalmadı piyasada. Genişletmek için tıkla... hdd almaktansa arayıp sata bulmak daha iyi demeye çalıştım
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #42 ProximusTwo dedi: Bayağı fazla olur. Kioxia olanı alın. 1 TB, bayağı gider zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle abartılacak derecede değil Last of Us HDD kurulu benim oynuyorum yine oyunu rahat rahat. topiainter dedi: HDD almaktansa arayıp SATA bulmak daha iyi demeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Bulursan al dediğim gibi bende bir ara niyetlenmiştim de fiyatlarından dolayı alamadım.
ProximusTwo dedi: Bayağı fazla olur. Kioxia olanı alın. 1 TB, bayağı gider zaten. Genişletmek için tıkla... Öyle abartılacak derecede değil Last of Us HDD kurulu benim oynuyorum yine oyunu rahat rahat. topiainter dedi: HDD almaktansa arayıp SATA bulmak daha iyi demeye çalıştım. Genişletmek için tıkla... Bulursan al dediğim gibi bende bir ara niyetlenmiştim de fiyatlarından dolayı alamadım.
H huseyin2816 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f Msi ventus rtx 3060 Msi H610m pro Crucial 1tb ssd Thermaltake s200 tg Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #43 topiainter dedi: M.2 alma M.2 yerşne SATA al bence HDD almaz saçma olur biraz SATA'ların fiyatı öyle çok değil Genişletmek için tıkla... M.2 yuvası yok zaten SATA önerin var mı? ProximusTwo dedi: Bayağı fazla olur. Kioxia olanı alın. 1 TB, bayağı gider zaten. Genişletmek için tıkla... Ya Kioxia kötü diyen çok gördüm ondan bir şüphe var
topiainter dedi: M.2 alma M.2 yerşne SATA al bence HDD almaz saçma olur biraz SATA'ların fiyatı öyle çok değil Genişletmek için tıkla... M.2 yuvası yok zaten SATA önerin var mı? ProximusTwo dedi: Bayağı fazla olur. Kioxia olanı alın. 1 TB, bayağı gider zaten. Genişletmek için tıkla... Ya Kioxia kötü diyen çok gördüm ondan bir şüphe var
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 10 Ağustos 2023 #44 huseyin2816 dedi: Ya Kioxia kötü diyen çok gördüm. Ondan bir şüphe var. Genişletmek için tıkla... Altını dolduramadan söylenmiş sözler. Yeni modellerinde bir kronik yok. TR200 zamanlarında sorunlu olan bir SSD. Nor0 dedi: Öyle abartılacak derecede değil Last of Us HDD kurulu benim oynuyorum yine oyunu rahat rahat. Genişletmek için tıkla... Ölü teknolojiye yatırım yapmanın, bir mantığı yok.
huseyin2816 dedi: Ya Kioxia kötü diyen çok gördüm. Ondan bir şüphe var. Genişletmek için tıkla... Altını dolduramadan söylenmiş sözler. Yeni modellerinde bir kronik yok. TR200 zamanlarında sorunlu olan bir SSD. Nor0 dedi: Öyle abartılacak derecede değil Last of Us HDD kurulu benim oynuyorum yine oyunu rahat rahat. Genişletmek için tıkla... Ölü teknolojiye yatırım yapmanın, bir mantığı yok.
H huseyin2816 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f Msi ventus rtx 3060 Msi H610m pro Crucial 1tb ssd Thermaltake s200 tg Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #45 ProximusTwo dedi: Altını dolduramadan söylenmiş sözler. Yeni modellerinde bir kronik yok. TR200 zamanlarında sorunlu olan bir SSD. Ölü teknolojiye yatırım yapmanın, bir mantığı yok. Genişletmek için tıkla... Diyosun peki alacağım Kioxia inşallah sorun çıkmaz bayağı kişi al dedi
ProximusTwo dedi: Altını dolduramadan söylenmiş sözler. Yeni modellerinde bir kronik yok. TR200 zamanlarında sorunlu olan bir SSD. Ölü teknolojiye yatırım yapmanın, bir mantığı yok. Genişletmek için tıkla... Diyosun peki alacağım Kioxia inşallah sorun çıkmaz bayağı kişi al dedi
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #46 ProximusTwo dedi: Ölü teknolojiye yatırım yapmanın, bir mantığı yok. Genişletmek için tıkla... Paran yoksa yapacaksın kaçarı yok. Bu forumda garibanı tek düşünen benim zaten herkes zengin maşallah 4 TB SSD al madem öneriyorsun görelim.
ProximusTwo dedi: Ölü teknolojiye yatırım yapmanın, bir mantığı yok. Genişletmek için tıkla... Paran yoksa yapacaksın kaçarı yok. Bu forumda garibanı tek düşünen benim zaten herkes zengin maşallah 4 TB SSD al madem öneriyorsun görelim.
H huseyin2816 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f Msi ventus rtx 3060 Msi H610m pro Crucial 1tb ssd Thermaltake s200 tg Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #47 Nor0 dedi: Paran yoksa yapacaksın kaçarı yok. Bu forumda garibanı tek düşünen benim zaten herkes zengin maşallah 4 TB SSD al madem öneriyorsun görelim. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi herkes bir yandan haklı yavaş kalıyor ama işte para yoksa alacaksın
Nor0 dedi: Paran yoksa yapacaksın kaçarı yok. Bu forumda garibanı tek düşünen benim zaten herkes zengin maşallah 4 TB SSD al madem öneriyorsun görelim. Genişletmek için tıkla... Reis vallahi herkes bir yandan haklı yavaş kalıyor ama işte para yoksa alacaksın
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #48 huseyin2816 dedi: Reis vallahi herkes bir yandan haklı yavaş kalıyor ama işte para yoksa alacaksın. Genişletmek için tıkla... Yani hocam para olsa en iyi SSD alırım gönül ister ki almak işte malum şartlar.
huseyin2816 dedi: Reis vallahi herkes bir yandan haklı yavaş kalıyor ama işte para yoksa alacaksın. Genişletmek için tıkla... Yani hocam para olsa en iyi SSD alırım gönül ister ki almak işte malum şartlar.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #49 Yani burada minimum bütçeye en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum bende 5K bütçen olsun SSD önerim sana.
Yani burada minimum bütçeye en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum bende 5K bütçen olsun SSD önerim sana.
H huseyin2816 Femtopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f Msi ventus rtx 3060 Msi H610m pro Crucial 1tb ssd Thermaltake s200 tg Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #50 Nor0 dedi: Yani burada minimum bütçeye en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum bende 5K bütçen olsun SSD önerim sana. Genişletmek için tıkla... Haklısın be reis ne yapalım TR şartları
Nor0 dedi: Yani burada minimum bütçeye en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum bende 5K bütçen olsun SSD önerim sana. Genişletmek için tıkla... Haklısın be reis ne yapalım TR şartları