2023'te HOI4 alınır mı?

Tahmini ne zaman gelir?

HOi5 daha çıkmaz Norveç Finlandiya İsveç'te dahi odak ağacı yok yok DLC'siz zaten oynamak işkence abonelik al öyle oyna HOI4 DLC olmadan çok kötü gerçi bütün Paradox oyunları öyle.

1.5 ay abonelik yerine muhtemel mayıs'ta indirime girecek 80 TL civarı onu alıp modlarla sonsuza kadar oynamak daha mantıklı değil mi ya da modlar kaç saat oynatır acaba?

HOi5 daha çıkmaz Norveç Finlandiya İsveç'te dahi odak ağacı yok yok DLC'siz zaten oynamak işkence abonelik al öyle oyna HOI4 DLC olmadan çok kötü gerçi bütün Paradox oyunları öyle.

4000K saati gömdüm alınır ama DLC'ler pahalı bundan dolayı aylık paket daha mantıklı.

DLC'lerin hepsi var ama çoğunu 18-19 TL iken. Almıştım

Açıkçası Steam modları için satın almak istiyorum oyunu, sadece Steam modları yeter mi DLC olmadan? Ve 1-2 yıl içerisinde HOi5 çıkar mı?

DLC alacak paranız var ise hazır indirimde iken alın DLC'siz sarmıyor. HOi5 ile bir ilgili açıklama yok çıkmaz gibi en az 3 yılı var şu anda HOI4 üzerini odaklandılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…