2023'te iPhone 11 alınır mı?

Bence İphone 11 yerine 2024 yazına kadar kullanacağım dediğinizden ötürü iPhone SE 2022 daha mantıklı olabilir. (İşlemci olarak iPhone 13 ile aynı diye biliyorum)

Bence İphone 11 yerine 2024 yazına kadar kullanacağım dediğinizden ötürü iPhone SE 2022 daha mantıklı olabilir. (İşlemci olarak iPhone 13 ile aynı diye biliyorum)
Doğru biliyorsunuz fakat ekran küçüklüğü ve batarya açısından tercih edilmiyor. Apple kullanıcılarını ip7 ve 8' e benzetilme açısından da tatmin etmiyor sanırım .

Şu an IP 6 kullanıyorum artık çok eskidi çoğu yeri çalışmıyor

Bence iPhone 11 yerine 2024 yazına kadar kullanacağım dediğinizden ötürü iPhone SE 2022 daha mantıklı olabilir. (işlemci olarak iPhone 13 ile aynı diye biliyorum)

Hocam iPhone 11'le aynı fiyat onu tercih etmeyi düşünmüyorum.

Doğru biliyorsunuz fakat ekran küçüklüğü ve batarya açısından tercih edilmiyor. Apple kullanıcılarını IP7 ve 8'e benzetilme açısından da tatmin etmiyor sanırım .

iPhone 6'nın küçük ekranından sıkılmışım onunla aynı boyutta ekranı olan bir telefonu almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…