meloo0128 Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #11 en3s19 dedi: Sıfırı 15 bin lira olsa bile alınmaz. Genişletmek için tıkla... sebebi nedr Achlyis dedi: Tam bütçe nedir? 11 2. elde uygun fiyata alınabilir ama belki 12'de bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... 15k ortalama Achlyis dedi: Tam bütçe nedir? 11 2. elde uygun fiyata alınabilir ama belki 12'de bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... 15k ortalama Samet520 dedi: İki yıl daha güncelleme alacak diye biliyorum. Uzun süre kullanacaksan eğer alınmaz. Genişletmek için tıkla... telefonu gerektikce güncellemem zaten Samet520 dedi: İki yıl daha güncelleme alacak diye biliyorum. Uzun süre kullanacaksan eğer alınmaz. Genişletmek için tıkla... 3 yıla yakın diye biliyorum Son düzenleme: 10 Temmuz 2023
en3s19 dedi: Sıfırı 15 bin lira olsa bile alınmaz. Genişletmek için tıkla... sebebi nedr Achlyis dedi: Tam bütçe nedir? 11 2. elde uygun fiyata alınabilir ama belki 12'de bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... 15k ortalama Achlyis dedi: Tam bütçe nedir? 11 2. elde uygun fiyata alınabilir ama belki 12'de bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... 15k ortalama Samet520 dedi: İki yıl daha güncelleme alacak diye biliyorum. Uzun süre kullanacaksan eğer alınmaz. Genişletmek için tıkla... telefonu gerektikce güncellemem zaten Samet520 dedi: İki yıl daha güncelleme alacak diye biliyorum. Uzun süre kullanacaksan eğer alınmaz. Genişletmek için tıkla... 3 yıla yakın diye biliyorum