2023'te iPhone 7 kullanılır mı?

musclecar88

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, mevcut telefonum GM 9 Pro ve kamerası dışında telefondan genel olarak memnunum. Kısa süre önce kuzenim iPhone 13 modeline geçti ve elidenki 7 32 GB modeli boşta kaldı. IPhone'ları genel olarak çok hoş buluyorum ve telefon boşa çıktığı için IOS'a geçmek istiyorum. Sizce bunu yapmak ne kadar mantıklı olur? Not olarak pili ölü (%70) bu yüzden yeni pil alıp takacağım, aklımdaki pil bu:

iPhone 7 desteği kesildi bence geçilmez. Ama genel olarak ne yapacaksınız ona da bağlı.

Bu cevap iPhone 7'den atılmıştır. Günlük kullanım için istiyorsan ve oyun da oynamıyorsan sıkıntısız kullanabilirsin. Yeni deji batarya taktım gün sonuna kadar şarj sorunu yaşamıyorum.

Telefona para verecek misin? Para vermeyeceksen veya uygun fiyatlıysa iOS deneyimlenmek icin geçilebilir. Onun harici iPhone 11 altı almak üzebilir.

Para vermeyeceken iOS için geçilir. Ama ekran tarafında AMOLED'den geçeceğin için biraz kötü gelecektir.

Woyax markasını hiç duymadım, 2410mAh Deji batarya alırdım ben olsam.

Günlük olarak YouTube, oyun ve az da olsa Instagram'da takılıyorum. Üniversite ögrencisiyim, okullar tekrar açılınca pili günlük olarak gitse yeter.

Bu marka Deji'nin üst modeli olarak biliyorum ama...

Telefona para verecek misin? Para vermeyeceksen veya uygun fiyatlıysa iOS deneyimlenmek icin geçilebilir. Onun harici iPhone 11 altı almak üzebilir.

Para vermeyeceğim, sadece batarya alacağım.

Yaklaşık 4 aydır 6s 16GB modeli kullanıyorum ucuz bulunca İOS deneyimlemek için geçmiştim kısa bir süre kullanır androide dönerim diye düşünüyordum şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim sadece 16 gb olması çok ufak sorunlar yarattı ama benim için sıkıntı değil zaten fotoğraflarımı telefonda tutmuyorum. Kısacası benim gibi telefonda basitlik arayan biriysen sorun yaşamazsın.

Ben ilk defa duydum Woyax markasını, ben olsam Deji alırdım dediğim gibi. Para vermeyeceksen geçilir 7'ye.

Bence geçilir. Daha iyi kameran ve daha seri bir telefonun olur. İşlemci olarak A10 , Snap660'dan daha güçlü. Gpu tarafında ise ciddi fark var. Oyunları çok daha iyi oynarsın. Ekranda ufak bir kaybın olur ama 7'nin ekranı da Amoled olmasa da kaliteli bir ekran. Renkleri falan doğal ve güzel gösteriyor.

Snapdragon 660 vs A10 Fusion: tests and benchmarks

İleride yükseltirseniz olur. Çünkü eskidikçe eskiyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…