2023'te iPhone SE 3 (2022) alınır mı?

Merakediyorum

Hectopat
Daha fazla  
2023'te iPhone SE 3 (2022) alınır mı? Bu telefonu alsam uzun süre idare edebilir miyim, performans konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Bu telefon beni minimum 3 sene üzmeden idare eder mi?

iphone se 2 bile sizi rahatlıkla 3 sene götürür, pil konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünüyorum sadece

2023'te iPhone SE 3 (2022) alınır mı? Bu telefonu alsam uzun süre idare edebilir miyim, performans konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım? Bu telefon beni minimum 3 sene üzmeden idare eder mi?

En az 5-6 yıl rahat kullanırsın. Ayrıca batarya konusunda oyun oynamadığınız sürece 1 günü zorlayabilirsiniz, hatta 1 günün bile üstüne çıkabilirsiniz.

Telefon aşırı küçük bunu bil. Eskiden kullanmıştım tek sorunu küçük olması. Onun dışında kamera işlemci hız performans gayet iyi.

Ben SE2 kullandim iki sene. Hâlâ elime aldigimda o kasaya ozlem duydugumu hissediyorum =) Gule gule kullanin. Performans acisindan asla sikinti yaratmaz, annem SE2’yi cayir cayir kullaniyor daha.

Bu cihaz aslında makyajlı bir iPhone 13. kasası her ne kadar nostaljik olsa da günümüzde bu tarz bir ekran tarzı fazla göze batıyor açıkçası. Batarya konusunda oldukça zayıf olduğunu söyleyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı