2023'te ne olacak?

Şu anlık öyle gözüküyor başkan maalesef ki. Çok üzülüyorum ülkenin haline ama 5-6 yıla doların 5'e düşmesini bekliyorum bazı sebeplerden dolayı 5'ten aşağı çok zor düşmesi.

Bu saatten sonra 5'e düşmesi bile aşırı zor. 7 civarına falan düşüp sabitlense ona bile şükür diyecek düzeye geldik.

Bu saatten sonra 5'e düşmesi bile aşırı zor. 7 civarına falan düşüp sabitlense ona bile şükür diyecek düzeye geldik.
3'den 6'ya çıkması sadece bir ay sürdü.

Düşme ihtimali var başkan 5-6 civarına ama onun aşağısına düşmez.5-6 yıla tahminim o yönde bazı sebepleri var.
Evet, 75. yıl kutlamalarını hatırlıyorum da, zaman cidden çabuk ve "acımasız" geçiyor.
Gerçektende öyle başkan evet.En değerli şey zaman .İyi kullanmak gerekiyor.

Bu ülke benim düşüncemde en az 10-20 yıl civarında zor toparlar.

3'den 6'ya çıkması sadece bir ay sürdü.
O zamanlar çocuk aklı harbi harbi dış güçler seçim yaklaştı diye yaptı sanardım. Sonrasında biraz aklım başıma gelince gerçeği görmem zor olmadı.

O zamanlar çocuk aklı harbi harbi dış güçler seçim yaklaştı diye yaptı sanardım. Sonrasında biraz aklım başıma gelince gerçeği görmem zor olmadı.
O zamanlarda bile zekiymişsin başkan kafan çalışıyormuş.Amerikanın yaptırımlarıda ekonominin böyle olmasında etken ama daha büyük etkenler var anladın sen.

O zamanlarda bile zekiymişsin başkan kafan çalışıyormuş. Amerika'nın yaptırımları da ekonominin böyle olmasında etken ama daha büyük etkenler var anladın sen.

Yani hocam elbette onlar sadece kıvılcımı verdi zaten ekonomi yanıp tutuşmaya yer arıyordu.

Paralel evrenler arası seyahat edeceğiz (!).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…