2023'te oyun önerileri

Seroldu

Hectopat
RAM
Kingston 16GB 3200MHz
SSD veya HDD modeli
ADATA 500GB, 1TB Harddisk
Ekran kartı
RX580 8GB
Anakart
A320M-S2H
İşlemci
AMD RYZEN 5 2600
Merhaba, başlıktan da belli olduğu üzere 2023'te oynayabileceğim oyun önerileri istiyorum. Sistemim;
RX580 8 GB.
AMD Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.
Sevdiğim oyunlar: Witcher 3 (kısmen) GoW Cyberpunk 2077 (kısmen) Sekiro, Elden Ring, albion Online.

Sevmediklerim: Torchlight 3, Valorant, Ori and the Blind Forest(platformer ve metrovania türü sevmiyorum). (aslında sevmediğim daha fazla var ama aklıma gelmedi şu an)
Kısacası; AAA oyunları seviyorum ama beni yoruyorlar, sizden ricam fazla büyük oyunlar önermemeniz. Açık dünya olabilir severim. Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam crysis serisini önerebilirim ben kendim başladım 1. oyunu 1 günde bitirdim 2. oyundayım şimdi beni acayip sardı isterseniz bi göz atabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2, The Witcher 3: Wild Hunt. RDR2 medium grafik ayarlarında kaldırır diye düşünüyorum.

Metro serisi, A Plague Tale serisi, Mafia 1-2.

Metro serisine ve Mafia'ya bir bakacağım galiba, teşekkürler.

Red Dead Redemption 2, The Witcher 3: Wild Hunt. RDR2 medium grafik ayarlarında kaldırır diye düşünüyorum.

RDR2'yi düşünebilirim Witcher 3 oynadım ve bitirdim.

Hocam Crysis serisini önerebilirim ben kendim başladım 1. oyunu 1 günde bitirdim 2. oyundayım şimdi beni acayip sardı isterseniz bir göz atabilirsiniz.

Teşekkürler, bakacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı