Öncelikle selam son günlerde PS 2 alma fikri kafama yattı içindeki oyunlar olsun fiyatı olsun vs. PS 2 Slim diye dusunuyorum fiyatı ortalama 500 TL ki bunun için bile para toplamam gerekecek her neyse sizce değer mi ve internette tüm oyunların olduğu tek bir menü vardı oraya nasıl ulaşırım? Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle selam son günlerde PS 2 alma fikri kafama yattı içindeki oyunlar olsun fiyatı olsun vs. PS 2 Slim diye dusunuyorum fiyatı ortalama 500 TL ki bunun için bile para toplamam gerekecek her neyse sizce değer mi ve internette tüm oyunların olduğu tek bir menü vardı oraya nasıl ulaşırım? Şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle deger hocam. @Mirza Kaplan hoca silah zoruyla (!) aldirdi gercekten cok memnunum. Ben Slim kasa tercih ederim, cok tatli bir model.
Bahsettiginiz menu OPL (Open PS2 Loader). Bu yazilimi DVD'ye yazdirdiginizda USB'den, SMB Sunucusundan (yani bilgisayariniza baglanip) ve HDD'den (Sadece Fat modeller) oyunlarinizi oynayabiliyorsunuz. PS2'nin USB girisi cok yavas oldugundan SMB server oneririm. Ben oyle kullaniyorum, isterseniz rehber yapabilirim.
Harcayacak paranız varsa ve emülatör işini çok sevmiyorsanız alınabilir. Onun dışında 1 tane oyun oynayıp kenara koyacaksanız, sizin için koleksiyonluk değer taşımıyorsa ve çok paranız yoksa almaya değmez bence.
Kesinlikle deger hocam. @Mirza Kaplan hoca silah zoruyla (!) aldirdi gercekten cok memnunum. Ben Slim kasa tercih ederim, cok tatli bir model.
Bahsettiginiz menu opl (open PS2 loader). Bu yazilimi DVD'ye yazdirdiginizda USB'den, SMB sunucusundan (yani bilgisayariniza baglanip) ve HDD'den (sadece fat modeller) oyunlarinizi oynayabiliyorsunuz. PS2'nin USB girisi cok yavas oldugundan SMB server oneririm. Ben oyle kullanıyorum, isterseniz rehber yapabilirim. Eki Görüntüle 1742065