K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.632 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #11 Flordy dedi: Merhaba PS4 almak istiyorum Fornite, Apex, GTA 5 gibi 1 2 Online oyun oynarım sizce beni 3 4 yıl falan götürür mü? Destek falan kesilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece o oyunları oynayacaksan PS4 alınmaz PS4 Pro da alınmaz. Kesinlikle Series S alınır. Sebebi ise yeni nesil bir konsol. PS4 10 yaşındaki makine. Ayrıca PS4 ve 4 Pro'ya destek bu seneden itibaren kesilecek seneye artık yeni oyunlar çıkmayacak.
Flordy dedi: Merhaba PS4 almak istiyorum Fornite, Apex, GTA 5 gibi 1 2 Online oyun oynarım sizce beni 3 4 yıl falan götürür mü? Destek falan kesilir mi? Genişletmek için tıkla... Sadece o oyunları oynayacaksan PS4 alınmaz PS4 Pro da alınmaz. Kesinlikle Series S alınır. Sebebi ise yeni nesil bir konsol. PS4 10 yaşındaki makine. Ayrıca PS4 ve 4 Pro'ya destek bu seneden itibaren kesilecek seneye artık yeni oyunlar çıkmayacak.
TalhaOk20 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #12 Alınır ama yeterince iyi bilgisayarınız varsa emulatör kullanmanızı tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alınır ama yeterince iyi bilgisayarınız varsa emulatör kullanmanızı tavsiye ederim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et