2023'te PS4 Slim alınır mı?

Zyix01

Decapat
Daha fazla  
5500-6000 civarı birkaç ilan buldum. PS4 güzel makine, exclusive oyunları olsun tasarım olsun. Ama şimdi Xbox almayı düşünüyordum. Xbox One X mi almak mantıklı PS4 Slim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
fiyat olarak iyi bulmuşsunuz ama sağlam Ps 4 kaldığını sanmıyorum. Xbox bir zaman sonra sıkıyor PS oyunları daha güzel

PS5 için bütçe yoksa özel oyunları için alınır ama özel oyun derdi yoksa Series S daha iyi olur üstüne biraz ekleyerek bütçenin.

5500-6000 civarı birkaç ilan buldum. PS4 güzel makine, exclusive oyunları olsun tasarım olsun. Ama şimdi Xbox almayı düşünüyordum. Xbox One X mi almak mantıklı PS4 Slim mi?
Kardeşim , bu soruyu sürekli sormanıza gerek yok cevabı kaç kere verildi tamamen kendinize bağlı bir şey sende ps 4 güzel makine diyorsun o zaman sormayacaksın

Alabilirseniz bence en mantıklısı Xbox Series S + Game Pass, ama PS'in oyunları da malum. Sizin seçiminiz.

Kardeşim , bu soruyu sürekli sormanıza gerek yok cevabı kaç kere verildi tamamen kendinize bağlı bir şey sende ps 4 güzel makine diyorsun o zaman sormayacaksın
Kardeşim cevaplama o zaman. İyi demiş olabilirim bu sorunun yanıtı değil. İnsanlardan fikir alıyorum buranın amacını anlamadın sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…