2023'te Realme C21y alınır mı?

Serdar relax

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben telefon almak istiyorum. Ve Realme C21y nasıldır? Ve 2023 de alınır mı? PUBG codm gibi oyunlar için. Ve donma sıkıntısı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci telefon için çok önemli rol oynuyor ve bu cihazın işlemcisini ne duydum ne de kullandım benim görüşüm telefon alıyor iseniz MediaTek dimensity veya Snapdragon CPU kullanan cihazlara yönelmeniz.
Not: RAM fazla iyi değil 4 şu an sınır gibi bir şey oyun oynayacak iseniz.

Merhaba. Ben telefon almak istiyorum. Ve Realme C21y nasıldır? Ve 2023 de alınır mı? PUBG codm gibi oyunlar için. Ve donma sıkıntısı var mı?

Merhaba. Ben Realme C21y kullanıyorum. PUBG gibi oyunlarda 45 FPS idare eder bir telefon biraz hızlı ısınır ama biraz hızlı şarj olur ve şarjı uzun süre dayanır kamerası idare eder. Hoparlör telefonun arkasında bu biraz kötü onun haricinde telefon bana göre güzel idare eder.

Vallahi konu üstünden bayağı geçmiş ama hala alacak arkadaşlar belki bu mesajı görür de inşallah almaz. Arkadaşlar sakın bu telefon almayın aldırtmayın. Bu telefonu 1 sene önce MediaMarkt'dan aldım. Telefonun işlemcisi çok kötü felaket ısınıyor, PUBG de en düşük ayarlarda 45-30 FPS alıyor. Geçen 2 hafta önce suya düştü ve telefon direk perte çıktı. İşin kötüsü bu telefonun tamirini yapan yok. Çok zor bulursunuz teknik servisini ve telefonun ciddi manada ses sorunu var. Karşıya sesi kötü veriyor ve telefon çok basit bir yerde bile çekmiyor. Wi-Fi hatası çok fazla veriyor. BİMCELL veya Avea gibi basit internet hatları kullanıyorsanız bu telefonda çok zorluk yaşarsınız. Telefonun cam kalitesi rezalet. Daha yazacağım çok hata varda boş verin yani bunun yerine gidin Vivo 16y ya da Samsung A13 alın ben haftaya alacağım birisini bakalım sonuç ne olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı