2023'te S10 serisi alınır mı?

S10 ailesinden sadece S10 Lite önerebilirim, o da Android 13'ten ötürü. Diğerleri Android 12'de kaldı, güncel bir cihaz olmasını istersen tavsiye etmem. Ama bu kullanılamayacağı anlamına mı geliyor? Hayır. Uygun fiyata S10 Plus bulursan cayır cayır kullanılır ve kaliteli bir cihazdır.

Ama S10e tavsiye etmem. Desteği kesilmiş bir cihaz alacaksam, beni mutlu etmesi gerek. S10e öyle bir telefon değil.

Ekran çok mu küçük performansı nasıl fotoğraf nasıl çekiyor.
Ekranı ortalamanın altında büyüklükte. Zaten bu telefonu alanların başlıca amacı kompakt bir telefona sahip olabilmek. Piyasadaki hemen hemen her telefon fırıncı küreği gibi olduğundan S10e'nin değerini bilen bir hayli insan var.
Performansından memnunum. Ağır uygulamalarda ısınıyor. Şarjı azalınca kasmaya başlıyor. Pek oyun telefonu diyemeyiz.
Pil konusunda üzmeye başladı sadece. Yoğun kullanımda yarım günü çıkarıyor. Küçük bir powerbank ya da az kullanım ile bir gün atlatılabilir.
Kamerasına ne desem, gün ışığında gayet memnun ediyor ama gece üzüyor. Ön kamerasını da beğenmiyorum. iPhone'dan geçince kameralara hiç ısınamadım zaten.

Ben tasarımından dolayı almıştım, hala memnunum. Ekranı, kasası, duruşu ilk gördüğüm andan beri beni etkilemiştir. iPhone 12 mini çıkana kadar da favorimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı