2023'te Windows 7 kullanmak

Teşekkür ederim Ama technopatan kendi paylaştığı ISO'lardan kurdum sabah o yüzden gerek kalmadı. Şimdilik Steam hariç pek bir srun çıkmadı. Windows 7 Professional X32 bit olanı kurdum.

Teşekkür ederim Ama technopatan kendi paylaştığı ISO'lardan kurdum sabah o yüzden gerek kalmadı. Şimdilik Steam hariç pek bir srun çıkmadı. Windows 7 Professional X32 bit olanı kurdum.
Tamamdır dostum tekrardan geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun. İstediğiniz oyunların hepsini cihazınız gayet güzel oynatır. Windows 7 ayrıca eski cihazlarda daha hızlı çalışan bir sistem olduğundan sizin için uygundur.

Çok geçmiş olsun dostum bu arada Windows 7 eski oyunların ve düşük PClerin dostu. Eski oyunlarda akıcı rahat rahat akarsınız şu anda bende Windows 7 Pro kullanıyorum gerçekten efsane bir işletim sistemi. Keşke bir de güvenlik güncellemelerini kesmeselerdi. Microsoft'ı kınıyorum yeni PC almaya zorlamaları. Bir daha böyle bir işletim sisteminin geleceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…