2023'te Windows 7'den Windows 10 ücretsiz yükseltilir mi?

GOATKEEPER

Centipat
Daha fazla  
RAM
2 x 1 1066 mhz
SSD veya HDD modeli
500 gb Hdd
Ekran kartı
Radeon Hd 5470
İşlemci
İ3 370m
Soru açık ve bende Windows 7'nin lisans anahtarı duruyor hâlâ Windows 10'a ücretsiz yükseltilir mi?

Evet, ücretsiz bir sekilde yukseltebilirsiniz. Windows 10 araci hata verirse (Windows 7 icin genellikle hata veriyor.) Technopat uzerinden Windows 10 ISO indirip onunla da yukseltme yapmayi deneyebilirsiniz.

Yükseltilir de Dostum RAM'in bayağı az. RAM arttırıp (4, 6, 8 falan) üstüne SSD (SSD almadanda olabilir) Kullanabilirsin.

Zaten RAM yükseltmesi kesin yapmam lazım farkın dayım 1 yerine 4 GB RAM alsam olur mu?

Evet, ücretsiz bir sekilde yukseltebilirsiniz. Windows 10 araci hata verirse (Windows 7 icin genellikle hata veriyor.) Technopat uzerinden Windows 10 ISO indirip onunla da yukseltme yapmayi deneyebilirsiniz.

Denerim RAM aldıktan sonra sağ ol umarım hata vermez

Bence SSD olmadan hiç bulaşmayın derim saatleriniz yükleme ekranlarında gecmesin yazıktır.

O sistem ile biraz zor gibi, oyun oynamayacaksanız olabilir.

Düşük oyunlar da mı olmaz RAM yükselsem

Bence SSD olmadan hiç bulaşmayın derim saatleriniz yükleme ekranlarında gecmesin yazıktır.

SSD ile HDD 2'si birden takılır mı yoksa HDD çıkartmak mı lazım

i3 1.nesilden i5 1. Nesile geçsem çok fark eder mi?

Düşük oyunlar da mı olmaz RAM yükselsem

SSD ile HDD 2'si birden takılır mı yoksa HDD çıkartmak mı lazım
Yer varsa ikiside takılır. Windows 10 boşta 3-4 gb kullanıyor. (Sizde 1 kullanabilir bilmiyorum) En azından 4 gb yapsanız bir yere kadar yetecektir. (Tavsiyem en az 6 falan yapmanız tabi oynayacağınız oyunlarada bağlı.) Ve driver yedek almayı unutmayın.

Bir nebze rahatlatır belki oynarsınız, denemek gerek.

Umarım
Teşekkür ederim vaktini çaldım

Yer varsa ikisi de takılır. Windows 10 boşta 3-4 GB kullanıyor. (Sizde 1 kullanabilir bilmiyorum) En azından 4 GB yapsanız bir yere kadar yetecektir. (Tavsiyem en az 6 falan yapmanız tabii oynayacağınız oyunlarada bağlı.) Ve driver yedek almayı unutmayın.

6 yapacağım büyük ihtimalle

Model Dell Inspiron N5010 i3 370M

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı