Askerliğe gittiniz mi? Benim sorum şu sırf askerliğin zorunlu olmasını gitmek istemediğimi belirtiyorum bazı arkadaşlarda fikrime katılıyor adamın biri geliyor gideceksin gitmiyorum var mı sorun.
Size o zaman iyi patates soymalar. Başkanların çocukları fink atarken askere gitmeden bizim millette vatan görevi diye bunları buna inandırıyorlar +65 akpli dayıdan farksız.
Askerliğe gittiniz mi? Benim sorum şu sırf askerliğin zorunlu olmasını gitmek istemediğimi belirtiyorum bazı arkadaşlarda fikrime katılıyor adamın biri geliyor gideceksin gitmiyorum var mı sorun.
Gideceğim zaten sorunda o bu zorunluğun kesinlikle kaldırılması taraftarıyım savaşa er birinimi gönderirsiniz yoksa profesyonel birinimi er gönderseniz ben size söyleyeyim karşıdaki X askeri profesyonel sınıra erleri koydun 1X profesyonel asker 20 ere bedel.
Neyin kuyruk acısı bu? Burada benim böbürlendiğim bir durum da yok şurada şurada yaptım diye. Sen bilmeden bir yargıda bulundun ve ben de sana cevap verdim.
Size o zaman iyi patates soymalar. Başkanların çocukları fink atarken askere gitmeden bizim millette vatan görevi diye bunları buna inandırıyorlar +65 akpli dayıdan farksız.
Adamlar silah kullanmayı da öğretmiyor bizim insanlarımıza askerlik vatan görevi diye aşılıyorlar bu bazı cahil nasıl nitelendirsem bilemedim bu arkadaşlara kekliyorlar zavallı vatandaşımız bunlara inanıp askere gitmeyenlere vatan haini lakabını takıyor.