2024-2025 sezonu 3 büyüklerden oluşan en iyi 11

Carl CJ Johnson

Hectopat
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Bugün size bence ligin üç büyüklerden oluşan en iyi 11'ini yazmak istiyorum. Sizde tartışma çıkarmadan kendi 11'inizi yazarsanız sevinirim.

Kale: Mert günok.
Defans: Jelert, çağlar, abdülkerim, oosterwolde.
Orta saha: Fred, gedson, szymanski.
Forvet: Ziyech, immobile, tadic.

@GoDd1 komikmiş hocam. Sizde kendinizinkini yazın o halde.

Son düzenleme:
@Carl CJ Johnson Çok komik liste yapmışsın çünkü. Abdülkerim şu an aşırı kötü top oynuyor Davinson var onun yerine. Jelert bir kere bile adam gibi performans göstermedi. Fred ve Gedson'u anladım da Szymanski niye var listede? Ziyech yerine Barış Alper ve Tadic yerine Icardi sonrada İmmobile yerine Osimhen. Futbol'u herkes anlamıyor işte.

Şuan ki performansları yerine en iyi performanslarını ele almıştım ben.

Olmamış çok daha iyi kadro çıkar.

Şu anki performansları yerine en iyi performanslarını ele almıştım ben.

Gene kötü kadro.
En iyi performansda nasıl Icardi olmaz.
Veya nasıl jelert olabilir daha 5 maça çıkmadı.
Çağlarda olmaması gerekiyor.
Mert yerinede Muslera konmalı.

Osimhen'in olmamasıda saçmalık.

Bir de 3 büyük yok 4 büyük vardır.

Bu kadroda da Torreria gereksiz bence.
İmmobile varken Icardi kim?
Ligde kaliteli bir sağ bek yok, o yüzden Jelert'te ışık gördüğüm için onu koydum.
Çağlar konusunda haklı olabilirsin.
Mert bence daha iyi ve ileride de katlayacak diye düşünüyorum.

Osimhen'de eklenebilirdi.

Sadece 1980'li yıllarda şampiyon olup bir de 2022'de olan takım büyük değildir bence.

2 tane bile Galatasaray maçı izleyen birisi torrieranın olmadığı Süper Lig kadrosunun çöp olduğunu bilir.
Herhangi bir taraftarlığa gerek yok.

Svenson ve de osterwolde zaten kendilerini kanıtladılar onlar bekde kullanılabilir.

Mertin Muslera'nın kariyer seviyesine çıkması için bu yaştan sonra bir Real Madrid falan yapması gerekiyor.

Fenerbahçe 10 senedir şampiyon olamıyor 20 senedir SL görmüyor o zaman feneride büyükler arasında saymamak gerekiyor.

Prime ciro İtalya'nın sıradan Anadolu golcüsüydü doğru düzgün SL oynamışlığı bile yok İtalya'nın orta sıra takımlarında oynar her sezon gollerini atardı.
Prime Icardi her sezon belli bir sayıda gol atar büyük maçlara sürekli çıkar ve her maçında golünü atardı.
Her sene istisnasız şampiyonlar liginde oynar.

Süper Lig'in en iyi kadrosu kuruyorsan taraftarlığı bırakman gerekiyor.
Torriera gereksiz deyip szymanski kullanmış torriera 2 kat üstün bir topçu şüphesiz.
Veya mert ile Muslera falan kıyaslamışsın bir de daha iyi demişsin yok ya ersin daha iyi

Abdülkerim yerine davinson var çağlar yerine Anadolu stoperi koysan aynı işlev zaten

Hem de en iyi sezonları diyorsan gedsonun orada ne işi en iyi sezonu süper ligde yaşamış topçu mu olur?
Krunic Prime bile üstüne yazar gedsonun.

Kale: Deniz Dönmezer
Defans: Svensson, Paulista, Oosterwolde, Masuaku
Orta Saha: Rafa, Gedson, Fred, Tadic,
Forvet: Dzeko, Immobile

Son dönem formlarına göre bu şekilde kurdum. FBJK karması oldu ama bu iki takım gayet formda gidiyor şu an.

Kale: Muslera
Defans: Osayi, Davinson, Oosterwolde, Masuaku
Orta Saha: Rafa, Fred, Torreira, Tadic
Santafor: Osimhen, Icardi

Bu da kalitelerine göre kurduğum kadro. FB-GS karması oldu neredeyse ama iki takım ligin en iyi oyuncularına ve kadrolarına sahipler. Kadro kalitesi bakımından ligin çok çok üzerindeler.

FBJK kadrosu garip olmuş ama fena değil kalede livakovic veya mert daha iyi olurdu bence.

Diğer kadroda rafayı kanat oynatmak çok iyi olmaz gibi kanatda 10 numarada olduğu gibi oynayamıyor.
Bir de Osterwolde'yi stoper oynatmak yerine direkt djiku daha mantıklı olur.

Benim kadrom böyle. Aktif performansı baz aldığım için maalesef ki Muslera yazmadım. Defans tandemine fazla bir şey demeye gerek yok bence. Orta saha da Sara da düşündüm ama Torreira daha mantıklı olur, Saint Maximin'e herkes tamamdır, Tadic yerine Barış yazabilirdim ama sanki o da biraz düştü gibi. Forvet ikilisine de Icardi her ne kadar iyi oynasa da çok skor uretmedi, tabi bu onun da suçu değil ve hala kesinlikle çok çok iyi oynuyor, ama Immobile sezona çok iyi başladı o yüzden onu koydum. Belki ilerleyen zamanda gelecek transferlerle de icardi uçacaktir skor anlamında onu zaman gösterecek. Osimhen'e de itiraz etmeyecektir kimse, bu konu tartışmaya kapalı. Teknik direktöre de benim beğendiğim Mourinho'yu koydum.

Konu sahibi Rafa Silva’yı 11’e almamış, komik olan nedir diyor bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…