2024 askerliği nasıl tecil ettirilebilir?

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
e-Devlet'te böyle bir yönlendirme yok her ne kadar ''Lise/üniversite mezunu olarak askerliğinizi erteletmek istiyorsanız yoklama yaptırmanıza gerek yoktur. e-Devlet'te "askerlik işlemleri" hizmetindeki "erteleme başvurusu" bölümü vasıtasıyla erteleme talebinde bulunabilirsiniz." dese de bir türlü bulamadım. Telefondan arıyorum bu sefer de askar alma genel müdürlüğüne iletiyorlar oraya ulaşmaya çalışıyorum bu sefer de telefona kimse çıkmadığı için tekrar operatöre atıyor. Cidden anlayamıyorum niye bu kadar zorlaştırıyorlar.

Direk E-devletten tecil etme yok diye biliyorum. Sen en iyisi evine en yakın askerlik şubesine git bir sor orada işini direk hallederler.

Direk e-Devlet'ten tecil etme yok diye biliyorum. Sen en iyisi evine en yakın askerlik şubesine git bir sor orada işini direk hallederler.

Kısmen doğru diyorsun o da şöyle ilk tecil ettireceğin zaman e-Devlet'te tecil ettirme butonu karşına çıkmıyor ama ilk tecilden sonra karşına çıkıyor. Ben e-Devlet'i ararken kadına yaşımı söylememe rağmen oradan tecil ettiremiyorsan askerliği ara dedi meğer ilk tecil ettirmede şubeye gitmek zorunluymuş sağ olsun kadın beni 19 yaşında 2. defa tescil ettireceğimi zannettiği için müthiş zekası ile onun yüzünden 2 saatim gitti.

Kısmen doğru diyorsun o da şöyle ilk tecil ettireceğin zaman e-Devlet'te tecil ettirme butonu karşına çıkmıyor ama ilk tecilden sonra karşına çıkıyor. Ben e-Devlet'i ararken kadına yaşımı söylememe rağmen oradan tecil ettiremiyorsan askerliği ara dedi meğer ilk tecil ettirmede şubeye gitmek zorunluymuş sağ olsun kadın beni 19 yaşında 2. defa tescil ettireceğimi zannettiği için müthiş zekası ile onun yüzünden 2 saatim gitti.

İşin çözüldüyse salla dostum. Giden 2 saat olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı