2024 bilgisayar mühendisliği sıralamaları ne olur?

Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum yaşım 21 YKS sınavına sadece 1 kez 2022 yılında girmiştim önlisans mezunuyum şimdi ders çalışırken durmadan aklıma geç kaldığım meselesi takılıyor ama ömür boyu istemediğimiz bir işi yapmaktansa tekrar çabalamak en doğrusu bence de.
@Particle Cannon Hocam 25'te bu işi bitirsiniz.
İnşallah seneye buraya gelip sonucu mutlaka yazacağım.
ikinize de cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

25-26 yaşında iyi bir üniversitede eğitim görürseniz ve kendinize değer katarsanız muhtemelen işe başlarsınız. Ne olması gerekiyordu? 23 mü? Ne kadar önemli bunlar. Sevmediğim mesleği 50 sene yapmaktansa öleyim.

1 sene mezuna kalmış bir doktor kaç yaşında işe başlıyor bilmiyorum. Garanti mesleğim olsun diye tıp yazsaydınız öyle bir hayatınız olacaktı. Hem geç, hem de isteksiz

O yüzden keep going on

Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği geldi

Son düzenleme:

Sitenin doğruluğu hakkında bir bilgiye sahip değilim, forumda başkası önermiş fakat talep azalmış.

İyi de olmuş, bilgisayar hakkında en ufak niteliği olmayan insanlar da bilgisayar yazmayacak böylelikle. Yapay zeka mapay zeka, işimize şimdiden yaradı. Herkes hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…