2024 de hâlâ Samsung Note 9 alınır mı?

g0lgeTr

Picopat
Daha fazla  
Sizce hocalarım ne düşünüyorsunuz.

Cihaz zamanına göre bayağı iyiydi ama şu an daha güzel ve güncel alternatifleri var piyasada.

Android 10 hocam cihaz tabi ki alınmaz. Teknik olarak hala güçlü bence ama kamera performansı, pil performansı ve android sürümü olarak çok geride.

Bütçeniz bu kadara el veriyorsa ya da siz kendi isteğiniz ile kullanmak istiyorsanız biraz modası geçmiş telefon ama bu telefon için özel Android 14 One UI ROM'ları var. Bataryası da eh işte. Abartı fiyat olmadıkça alınabilir. Günümüzde çıkan düşük segment ve orta segment çoğu telefonu tokatlayabilecek bir potansiyeli de var.

Cihaz zamanına göre bayağı iyiydi ama şu an daha güzel ve güncel alternatifleri var piyasada.

Mesela hocam bu fiyata neler alınabilir fikirleriniz tavsiyeleriniz nelerdir?

Mesela hocam bu fiyata neler alınabilir fikirleriniz tavsiyeleriniz nelerdir?

Bütçeniz 3000 civarında falan ise maalesef başka seçeneğiniz yok. Redmi Note 7-8 falan almak yerine bunu almak çok daha mantıklı olur.

Bütçeniz 3000 civarında falan ise maalesef başka seçeneğiniz yok. Redmi Note 7-8 falan almak yerine bunu almak çok daha mantıklı olur.
Redmi demeyin hocam anısı var şuan Redmi note 9 pro kullanıyorum sıkıntılarından dolayı zaten değiştirmeyi düşünüyorum

Fiyatına bağlı tamamen. Super AMOLED QHD+ 516PPI HDR10 ekranı, kablosuz şarj bulundurması, 4K 60FPS arka, 2K 30FPS ön kamerası, IPX8 su ve IPX6 toza dayanıklılık bulundurması güncel olarak 8-9k ya alınabilecek çoğu cihaza üstünlük sağlıyor zaten işlemciside şu an için iş görür düzeyde.

3500tl ye temızını buldum 2.el acaba alsammı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…