Viasoria Yoctopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ben mezunum 2. kez kalıyorum. Evde çalışacağım sayısal alanım çalışma arkadaşı olmayı düşününler var mı?
Merhaba. Ben mezunum 2. kez kalıyorum. Evde çalışacağım sayısal alanım çalışma arkadaşı olmayı düşününler var mı?
kerosene Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Ağustos 2023 #2 Önce TYT bitirmem lazım, 2025'de giriyorum zaten ama sürekli gazlaşmak güzel olurdu.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #3 Sana kolay gelsin 2.kez mezuna kalmaktansa kötü sıralamayla yazdım ben
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #4 elREYdeTURQUÍA dedi: Sana kolay gelsin 2.kez mezuna kalmaktansa kötü sıralamayla yazdım ben Genişletmek için tıkla... Sayısal mıydın?
elREYdeTURQUÍA dedi: Sana kolay gelsin 2.kez mezuna kalmaktansa kötü sıralamayla yazdım ben Genişletmek için tıkla... Sayısal mıydın?
ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 31 Ağustos 2023 #5 Vallahi bende yalnız yalnız takılıyorum eğer Discord hesabınız varsa oradan görüşebiliriz.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #6 Akeron dedi: Sayısal mıydın? Genişletmek için tıkla... Evet.
Akeron Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 820 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #7 elREYdeTURQUÍA dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sözelci mi olsam YTD mi çalışsam karar verememekteyim.
elREYdeTURQUÍA dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Sözelci mi olsam YTD mi çalışsam karar verememekteyim.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #8 Akeron dedi: Sözelci mi olsam YTD mi çalışsam karar verememekteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sayısal adamdır ya
Akeron dedi: Sözelci mi olsam YTD mi çalışsam karar verememekteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam sayısal adamdır ya
tartinii Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #9 Hala arıyorsan beraber çalışabiliriz sayısal mezunum ben de.
Y Yiğit Çakmakcı Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 59 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 intel i5 10. nesil Gtx1650Ti 16gb 2900Mhz DDR4 Ram. Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme, Backend Dev 11 Şubat 2024 #10 Viasoria dedi: Merhaba. Ben mezunum 2. kez kalıyorum. Evde çalışacağım sayısal alanım çalışma arkadaşı olmayı düşününler var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, birini bulmadıysan bende öyle birini arıyorum. Derece gibi bir hedefim yok eğer seninde derece hedefin yoksa gel çalışalım beraber. Discord kullanıcı adım = karwalor
Viasoria dedi: Merhaba. Ben mezunum 2. kez kalıyorum. Evde çalışacağım sayısal alanım çalışma arkadaşı olmayı düşününler var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, birini bulmadıysan bende öyle birini arıyorum. Derece gibi bir hedefim yok eğer seninde derece hedefin yoksa gel çalışalım beraber. Discord kullanıcı adım = karwalor