2024 için Küba Black CAT alınır mı?

Fetipat

Hectopat
Herkese merhaba, ben Ali 17 yaşındayım. Burdurun bir köyünde yaşıyorum lise son sınıfa geçtim seneye ehliyet almayı düşünüyorum. Cup tarzı bir motorum var fakat 2 arkadaş olarak cross tarzı motora geçmeyi düşündük ve ciddiyiz. İkimizin de planı motorları satmayıp yanına 2.sini almak piyasada çok cross var fakat bütçemiz haliyle düşük. Kendimiz çalışarak bir şeyler kazanıyoruz, biz Küba Black CAT'e tav olduk, genciz haliyle Black CAT ihtiyacımızı karşılar gibi duruyor 2024 ve sonrası için sizce Black CAT'in durumu gidişatı kullanılabilirliği ne olur? İyi kötü yorumlarınızı belirtin seviliyorsunuz.

Dayım Kuba 125 scooter aldı 4 ay önce geçen hafta silindiri öldü. Babamın 20 yıllık japon Honda Wave motoru hâlâ silindiri sapasağlam. İkinci el japon almanı öneriririm.

Küba Black catin sıfır satışı yok diye biliyorum artık bence ikinci ellerde çok sağlıklı değildir. 10k kmde Black CAT almak yerine 30KDA Yamaha wr 125 bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…